Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hakirali im sustav

Televizija emitirala izvanrednu vijest o napadu zombija

obama
Foto: Reuters
1/2
12.02.2013.
u 12:40

Hakeri su provalili u sustav televizijske postaje KRTV u Great Fallsu te su emitirali poruku ''mrtva tijela ustaju iz svojih grobova'' u nekoliko okruga u Montani.

Program televizijske postaje u američkoj saveznoj državi Montani prekinut je zbog izvanredne vijesti o zombi-apokalipsi u ponedjeljak, pišu svjetski mediji. Hakeri su provalili u sustav televizijske postaje KRTV u Great Fallsu te su emitirali poruku ''mrtva tijela ustaju iz svojih grobova i napadaju žive'' u nekoliko okruga u Montani. Televizijska postaja istražuje kako je došlo do ove neslane šale.  

>> Od ovog jedino Jane Austen može postati zombi

Komentara 4

DU
Deleted user
12:59 12.02.2013.

Zgodna šala! :-)

Avatar puky
puky
13:24 12.02.2013.

... baš bez veze ?!?! ... strava ...

DU
Deleted user
19:25 12.02.2013.

bezveze?...kult smrti koji šire tvorci novog svjetskog portka (2020) širi se i širi...igračke zombije, maske zombiji...užas...dam se kladiti da je u pripremi virus koji će se širiti vrlo lako ubačenim vektorima (obratite pažnju koje povećanje broja pasa u gradovima unazad zadnjih desetak godina), koji će napadati moždanu ovojnicu a od ljudi raditi "žive zombije"...strah koji se sada širi kapitalizirati će se za desetak godina na način da će se iznenada otkriti "cjepivo", prodavati stambene zone koje su "sigurne" itd...čekajte pa ćete vidjeti...da vam je prije dvadeset godina netko reako da će se voditi debate da li homoseksualci smiju usvajati djecu ne bi vjerovali...iz te prizme razmislite i o ovom (ako mi prije ne obrišu komentar mainstream ispirači mozga)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije