Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ODVOJEN OD STVARNOSTI'
Povratak na članak

Tedeschi: Todorić je frustriran, ali sam si je kriv

Od početka objavljivanja bloga teze koje gospodin Todorić plasira nisu utemeljene na činjenicama i svode se na tendenciozne spekulacije, rekao je Tedeschi.

Komentari 6

VI
Vito
13:18 26.09.2018.

Tedeschi: Todorić je frustriran, ali sam si je kriv ::: Iz rječnika stranih riječi - frustracija = (latinski - frustratio - zavaravanje osuječivanje) - osjećaj nezadovoljstva kao posljedica zapreke, smetenje ili prekida mogućnosti zadovoljenja pojedinih nagoa. ::: Sad je pitanje: Zbog čega je nezadovoljan??? - Što su mu zapreke??? - tko mu smeta??? - koji su mu nagoni??? __ Da nije vjernik dokazao je svojim ponašanjem. __ Da je vjernik bio bi pošten i poznavao deset Božjih zapovijedi i seda smrtnih grijeha. __ Ovako mu je Bgg dao pa Bog oduzeo, prema staroj narodnoj: dao Bog da imaš pa da nemaš. __ Postoji i jedna druga poslovica: Dvostruko je zadovoljstvo prevariti varalicu.

VL
ZN
Znam
13:07 26.09.2018.

Docice red i na vas nemoj te se brinut

VL
FR
franjo
13:20 26.09.2018.

Otkud tebi bogatstvo . Udba dala . Udba će uzeti .

VL
DO
dom7
13:35 26.09.2018.

svatko čeka svoj red pa ga i ti dočekao....

VL
DU
Deleted user
09:48 25.10.2018.

jadni mali emilic, koji su to kompleksi a svak ko ga zna sjeca se kako je todoricu ljubio guzu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.