Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dario Hrebak (HSLS)
Povratak na članak

‘Tax free’ mjerom gubimo 4 milijuna, ali sve će se to vratiti novim poslovima

Imamo pretjeranu birokraciju i administraciju, previše zakona u kojima se investitori ne mogu snaći, kaže Dario Hrebak

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
09:02 15.12.2017.

kako lijepo, čista demagogija, i to ona teorijska. dal su bjelovarčani svjesni da veliki investitori traže državne subvencije, a ne male, lokalne? što znači velikome smanjenje nameta do pol mil kuna, ako mu država ne da povlasticu od barem 500 mil kuna? srbija plaća strancima ogromne novce, da bi uopće došli k njima. na primjeru fiata proučite kak se to radi, državi uzmu novci, lijepo zaradi, a ništa ne ostavi. mi smo u eu, i više ne možemo šapom i kapom dijeliti povlastice, zato će nam kroz koju godinu otići nekad velika imena koja su došla u slobodne zone. uostalom, pa koje selo nema slobodnu zonu? politika je dala da se sagrade ceste, javna rasvjeta, velike trafostanice, i sad imate lijepe parcele koje treba... kositi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.