Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ravnateljica hzzo-a
Povratak na članak

Tatjana Prenđa Trupec: Iz fondova EU za opremanje bolnica stiže 70 milijuna €

Upravljati sa 22 milijarde nije lako, ne mogu se olako prespavati odluke

Komentari 9

MG
marko.glasnovic.507
11:19 31.05.2015.

Kome vise lazete...je li vas stid izvrcati pricu i manipulirati ..

VL
NV
novo vriijeme
13:37 31.05.2015.

Nema niti jedne osobe koja je netranačka na rukovodećim mjestima to znam sigurno, samo neki su prikriveni radi privida objektivnosti, a čini mi se najčešće su članovi SDP i HNS. Ali nije ni bit u stranačkoj pripadnosti bit je daa li znaš ili ne znaš posao. Da postoji prava konkurencija stručnosti i sposobnosti neovisno o stranci možda bi se postiglo puno više. Ovako mi mjerimo između stranačkog Varge i stranačkog Ostojića i njihovih stranačkih ekipa do samo dna piramide pa tko bolji. Nisu pustili ni jednog jedinog stvarno nestranačkog čovjeka da radi s njima, sve fotelje su im bile predragocjene i ona najmanja . U toj konkurenciji Varga je nešto pokrenuo i to dosta dobro. Rezultate još ne znamo.

VL
CV
CENZURIRANO_VL
12:40 31.05.2015.

Vidim milijarde frcaju... a milijuni iz EU fondova ne stižu zbog vaše sposobnosti, ni onih prije vas ni sada, a bome ni onih nakon vas. Kad otpustite uhljebe, znate iz onih silnih ispostava vašeg Zavoda i zaposlite medicinskog osoblja, to će biti napredak.

VL
NV
novo vriijeme
10:44 31.05.2015.

Dobro je da dolazi neki novac iz EU čestitke Vargi, ali željeli bi znati i za što je došao ovaj novac, to članak ne piše a može biti važno. Da li je taj novac za naš interes ili nekog izvan Hrvatske

VL
OB
Objektivno...
11:42 31.05.2015.

Gospođo Tatjana. Ako se krv dobrovoljnih davatelja već ne plaća nama dobrovoljnim davateljima, zašto onda HZZO godišnje oko 2.000.000,00 eura plaća Crvenom križu da nas animira da damo našu krv? Ta popularizacija im je već ionako plaćena iz onih 0,5% iz svih lokalnih proračuna... Da se kao nestranačka osoba možda zauzmete za rješavanje tog svojevrsnog parafiskalnog nameta i HZZO uštedite preko 10.000.000,00 kn godišnje? Nas dobrovoljne davatelje koji radimo za neradni dan ionako moraju plaćati naši poslodavci koji od naše krvi nemaju nikakve izravne koristi. Samo štete?

VL
VE
velikazmija
18:02 31.05.2015.

ime tatjana uino obećava kaže jedan tu menadžerica - i još jedna tatjana jesmo li rusija ili srbija pitam se ja pa kad će te jednom sami sebi reći pritijerali smo stvarno nigdi ni jednog hrvata ne zaposlišmo-

VL
Avatar Zagor 74
Zagor 74
13:07 31.05.2015.

Konačno menadžerica na čelu umjesto liječnika...da probamo s time i na nekim drugim mjestima?

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
11:47 31.05.2015.

Šteta zbog okruženja i ekipe koja stoji iza nje, ali ova žena mi djeluje prilično sposobna i stručnjakinja koja zna svoj posao... jedna od rijetkih. U ni jednom njenom nastupu se nije vidjelo da ne zna svoje područje ili da ne barata informacijama... Svaka čast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.