Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodila dvostruki život

Tamna strana 'kraljice selfija': Pronašli joj kokain vrijedan oko 3 milijuna kuna

Rhiannon Ferguson
Foto: Instagram
1/2
15.09.2017.
u 22:11

Britanski mediji su Ferguson prozvali "kraljicom selfija" zbog brojnih glamuroznih fotografija na društvenim mrežama na kojima se fotografirala spremna za izlazak u grad ili u brendiranoj odjeći tijekom noćnih izlazaka s prijateljima.

Britanska "kraljica selfija", 25-godišnja Rhiannon Ferguson, osuđena je na sedam godina zatvora jer je u njezinom automobilu pronađen kokain vrijedan 350.000 funti (oko 3 milijuna kuna). 

Britanski The Sun piše da je Ferguson vodila dvostruki život te se na društvenim mrežama predstavljala kao plavuša koja uživa u svim čarima mladenačkog doba, no imala je i tamnu stranu - služila je kao "dostavljač" stotina tisuća funta vrijednog kokaina između Liverpoola i East Lancashirea

Kraljica selfija

Policija je u veljači dobila anonimnu dojavu o njezinim kriminalnim aktivnostima te su je počeli pratiti, a akcija je završila dva mjeseca kasnije kada je u automobilu koji je unajmila pronađeno tri kile kokaina.  Da je taj kokain prodan na britanskim ulicama dileri bi, prema procjeni policije, zaradili oko 343 tisuće funta što je oko 2,9 milijuna kuna.

Britanski mediji su Ferguson prozvali "kraljicom selfija" zbog brojnih glamuroznih fotografija na društvenim mrežama na kojima se fotografirala spremna za izlazak u grad ili u brendiranoj odjeći tijekom noćnih izlazaka s prijateljima. 

Uz nju, na sedam godina zatvora osuđen je i njezin suradnik, 41-godišnji  Christopher Harrison, koji je predao drogu pronađenu u automobilu. 

Komentara 10

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
09:27 16.09.2017.

Uhapsena u travnju i osudjena u rujnu iste godine - e to pravosudje treba biti uzor pravosudju RH. Nasi bi jos uvijek radili istrazne radnje psihijatrijsko vjestacenje, bla, bla, bla.... .....bez naznaka koje godine ce mozda podici optuzbu....

PP
pp
11:07 16.09.2017.

Diskriminacija! Muškarac dobio 7 godina, a žena 3. Gdje je tu ravnopravnost!? Treba biti 7, 7. Nismo u 1950-ima...

Avatar duka4
duka4
11:23 16.09.2017.

ja radim dva posla i supruga mi radi pa opet nebi mogao bacati novce kao ona . šta je tu čudno , neradi nigdje a tako živi . pa normalno da se bavi kriminalom i prostitucijom . pa nespada novac s neba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije