Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plan reformi u italiji
Povratak na članak

Vlada usvojila dokument: Rezovi u potrošnji i povećanje plaća

Ključna točka dokumenta je povećanje plaća za 10 milijuna zaposlenih u institucijama i poduzećima čija je plaća manja od 1500 eura

Komentari 5

Avatar superhik74
superhik74
16:12 09.04.2014.

Italija je drzava pametnih ljudi, na zalost korumpirana politicka elita predvodjena Berlusconijem ju je potpuno opljackala i unistila zadnjih 20 godina, tako da su od nekad 5 industrijske sile svijeta pali na deseto mjesto. Moguce je da ce je novaa mladja ekipa malo popraviti, ali trebati ce im dugi niz godina za ispraviti Berlusconizaciju.

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
19:58 09.04.2014.

superhik...ova mlađa ekipa na žalost nema na raspolaganju dugi niz godina i sve mora učiniti brzo, zato što joj politička elita staraca neće dozvoliti da dugo budu na vlasti...ili će uspjeti, ili će ih potjerati... mladi znaju s kim imajuu posla, stari političari jedva čekaju da se ponovno zalijepe za svoje fotelje

VL
Avatar Florida_manatee
Florida_manatee
12:47 09.04.2014.

Uzmite svojoj mafiji ko sto bi i mi trebali svojima i da vidis love.

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
14:52 09.04.2014.

banke, državni menadžeri, političke privilegije...to može poslužiti i našim političarima u Hr, da vide di mogu uštediti

VL
SU
Superhero
10:04 11.04.2014.

Nadam se da se Italija uskoro oporavi i da se vrati izmedju prvih 4-5 sila.. prekrasna zemlja, divan narod i neuporedljiv kvalitet zivota. sve imaju osim postenih politicara.. steta. Trebaju izbaciti sva ova stara govna iz vlade koji su ihih i upropastili ali ne sumnjam da ce se Talijani oporaviti. Veliki radnici. Nek nama bude uzor kad se tijesimo da je nasa drzava lijepa i ima more.. sta bi trebali Talijani reci?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.