Naslovnica Vijesti Hrvatska

Talijanka tvrdi da je snimila Gospu ispred crkve u Međugorju

Uz 600 ukazanja i ozdravljenja, Vatikan odlučuje: Događaju li se u Međugorju čuda?
22. kolovoza 2012. u 09:26 234 komentara 4804 prikaza
gospa

Kada se jedna mlada Talijanka vratila doma i počela s prijateljima pregledavati snimke iz Međugorja, ostala je šokirana. Na jednoj snimci, iza lijevih vrata crkve, vidi se silueta Gospe kako s plaštem i velom oko glave lebdi iznad hodočasnika. Fotografija je nastala ovoga kolovoza u večernjim satima za vrijeme hodočašća mladih. Oduševljeno je odmah nazvala prijatelje u Međugorju i ispričala im što je snimila. Sliku im je poslala e-mailom.

>>Vidjelica iz Međugorja: Molila sam Gospu za obraćenje SAD-a

Ova slika pojavljuje se upravo kada se stišala priča o križu koji se na očigled mnogih hodočasnika pojavio na nebu za Veliku Gospu (15. kolovoza ove godine). Njega su snimili brojni znatiželjnici. Dakako, mnogi će u ovim slikama i pojavama potražiti racionalna objašnjenja. Možda je u pitanju igra svjetlosti ili pak tehnička varka. No, za mnoge hodočasnike ovo je još jedna “poruka s neba”. Osobito zato što ovakve pojave u Međugorju nisu rijetkost.

>>Nakon teške nesreće pješice krenuo u Međugorje

Jednako kao i ove dvije snimke koje su nastale prije nekoliko dana, tako su i mnoge druge tijekom 31 godine od ukazanja Gospe šokirale javnost. Nastajale su posvuda u Međugorju: pred crkvom, na Križevcu, u kućama vidjelica... Uz snimke, i druge čudne pojave pojačavale su misterij Međugorja. Prije svih kada je kip u talijanskom gradiću Civitavecchiji proplakao krvavim suzama. Međugorski fenomen uz ukazanja vidjelica, koja i danas traju, prate i čudesna ozdravljena. Evidentirano ih je već oko 600.

I dok su mnogi slijepi hodočasnici progledali, invalidi prohodali, mnogi se obratili, neki pak snimili čudne pojave, komisija u Vatikanu zasjeda i odlučuje: Događaju li se doista u Međugorju čuda!?

Čudesni fenomeni Međugorska su ukazanja

Čudesni fenomeni

Međugorska su ukazanja bila popraćena mnogim čudesnim fenomenima. Jedno od svjedočanstava kaže kako su hodočasnici jedne listopadske večeri, umjesto velikog križa na brdu Križevcu, vidjeli divnu bjelinu i usred te bjeline Gospin lik. Postoje svjedočanstva da se sunce moglo gledati golim okom, da je bilo mnogo veće nego obično, potpuno bijelo i svijetlo i da se vrtjelo oko svoje osi, najprije udesno, a potom ulijevo i njihalo se. Iz njega su izlazili valovi svjetlosti koji su se širili.

Elipso

 • freedom666:

  @cro1com Mislim da patiš od sindroma žutih,crvenih zelenih vragova

 • Avatar pula125
  pula125:

  Dok je Tito bia ziv nesto se slabo ukazivala..........?

 • Avatar Meggi
  Meggi:

  Kako se sotona razmaše, obično u liku zeitgeist-a, Ogera i njima sličnih, kad se spomene Bog, Crkva, Gospa. ''Blago čovjeku koji ne slijedi savjeta opakih, ne staje na putu grešničkom i ne sjeda u zbor podrugljivaca, već uživa u Zakonu ... prikaži još! Jahvinu, o Zakonu njegovu misli dan i noć. On je k'o stablo zasađeno pokraj voda tekućica što u svoje vrijeme plod donosi; lišće mu nikad ne vene, sve što radi dobrim urodi. Nisu takvi opaki, ne, nisu takvi! Oni su k'o pljeva što je vjetar raznosi. Jer Jahve zna put pravednih, a propast će put opakih.'' Psalam 1 ''Tada, slijepe će oči progledati, i uši će se gluhe otvoriti. Tada, šepavi će poskakivati kao jelen, a nijema usta klicat će od radosti.'' Iz 35