Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PANIKA U NEW YORKU
Povratak na članak

Talibani tvrde da su oni postavili bombu na Times Squareu

Jedan od policijskih tragova vodi navodno do osvete terorista zbog South Parka.

Komentari 53

MM
Mladen Miletić
22:25 02.05.2010.

Pakistanski talibani tvrde da su oni postavili bombu na Times Squareu, zna se - lažu a tko normalan vjeruje teroristima ? Sada odjednom svi pametni ! NIje li red da postave \"bombu\" koja ne ubija da bi ju Ameri našli te da imaju razloga da dalje bombama protiv tih terorista i da imaju podršku cijeloga \"slobodnoga svjeta\" ?

VL
CE
cogito_ergo_sum
10:14 02.05.2010.

Da, Junije... na veliku žalost, Večernji list je u zadnje vrijeme prepun polupismenih tekstova. Za \"utjehu\", ni ostali tisak nije daleko. Osim, možda, Vjesnika, on se još koliko-toliko drži. Tužno, sramotno, poražavajuće.

VL
FE
Fedele
12:56 02.05.2010.

Misliš i pišeš. Dakle - postojiš ! I sebi si zanimljiv. Jako ! A tema ? A napis ? Komentar... o podmetnutoj ekspl. napravi. Ništa ! E, neću ni ja. A namjeravao sam. :))

VL
ST
student007
12:55 02.05.2010.

Ovo je jeko sumnjivo podmetanje, kao plicija ništa ne zna i nitko nije nikoga vidio, a opće je poznato da ameri često namjerno namiještaju takve stvari kako bi opravdali svoje ratove i napade protiva terorista i ostatka svijeta.

VL
MM
Mladen Miletić
13:08 02.05.2010.

Nakon što se upoznao sa situacijom ocijenio je da je bomba izrađena amaterski, ali da je incident mogao biti prilično opasan. za jednoga ili drugoga prolaznika sa slabim živcima !

VL
OB
-obrisani-
13:38 02.05.2010.

CIA sranja......dajte nesto zesce ....znate to vi i bolje

VL
VA
ValentinoM
13:49 02.05.2010.

Ma ova bomba ne bi ni eksplodirala Nije ni bilo namijenjeno da eksplodira.. Za bombu se sazna tek kad eksplodira a oni je toboze ovako otkrili.

VL
LC
Le comte de Monte Cristo
14:23 02.05.2010.

Jos prije kraja 7. mjeseca ce cijeli New York biti atomski unisten. Baba Vanga, koja je prorekla WTC-crash i potonuce atomske podmornice \"Kursk\", je za 11. mjesec 2010 prorekla pocetak 3. svijetskog rata, a jedan Austrijski prorok, kojeg zovu \"Derr Waldviertler\" i koji jos u sedamdesetima prorekao rat u Jugi, je rekao da ce se unistenje grada New Yorka desiti prije 3. svijetskog rata i to ljetos, a Astrolozi su izracunali da ce 26. 7. biti najgore moguca konstelacija planeta u svemiru. (Ista konstelacija, kao 14. 7. 1789, kad su francuzi navalili na bastilju.) A jedan bivsi obavjestajac tajne sluzbe US-Navy je u sedamdesetima imao uvid u dokumente, po kojima ce se jedan od tri najvecih gradova atomski unistit, da bih se dobilo povod za napad na islamski svijet.

VL
LC
Le comte de Monte Cristo
14:28 02.05.2010.

Dodatak: Bivsi obavjestajac ze zvao Milton William Cooper, koji je, nakon sto je objavio tu informaciju na internetu, bio ubijen. Interesantno je, sto je on vidio te dokumente, od prilike u isto vrijeme, kad je onaj Austrijanac imao viziju oo unistenju grada New Yorka, znaci negdje pocetkom 70-ih. I spomenuo je isto da ce se to desit sredinom jedne godine. Dakle jedno ljeto.

VL
MR
M@rsij@nac
20:45 02.05.2010.

Tko su stvarni teroristi ???????????????????????????????????????????????? Nema inzinjera i arhitekta kojima odavno ije bilo jasno da 3 tornja nisu mogla pasti onim nacinom bez upotrebe eksploziva.( 700 vrhunskih USA inzinjera i arhitekata zahtjeva ponovnu internacionalnu ,nezavisnu istragu,Architects & Engineers for 9/111 Truth). Znanstvenici su isto tako znali da se celik nije mogao otopiti kroz sagorijevanje zrakoplovnog goriva.Za to je potrebna toplina od 2800-3000 F dok vatra zajedno sa gorivom moze generirati najvise 800-2000 F.Pronalaskom nesagorijelog ( i sagorijelog) nano -thermita ( super-thermita) u prasini rusevina,napokon je nadjen 100%%%%% dokaz cime su srusili tornjeve. Izracunavanja pokazuju da je bilo potrebno postaviti 10 -15 tona tog supertajnog materijala da bi se tornjevi srusili,a to upucuje na zavjeru nevjerovatnih razmjera.Profesor Steven Jones i Niels Harrit, nedvojbeno su dokazali prisustvo nano-thermita ( google-9/11 Niels Harrit, on nano-thermite in the WTC dust).... Nekadasnji predsjednik talijanskog senata i predsjednik drzave (1985-1992) Francesco Cossiga, jasno je izjavio da je 9/11 bilo djelo Mossada i CIA.Da vas potsjetim, Cossiga je obznanio aferu “Gladio”( pogl.Operation Gladio) povezanu sa raznim CIA teroristickim akcijama unutar Italije i Europe.( nemojmo zaboraviti da su Crvene brigade bile financirane od strane multinacionalnih kompanija i internacionalnih bankara) Cossiga( Corriere della Sera):” Sve vece obavjestajne sluzbe u USA i Europi su znale da je uzasan napad na 9/11 bio planiran i realiziran od strane Mossada ,financiran od strane cionista,sa jasnom namjerom da svale krivnju na arapske drzave i da usmjere zapadne sile za napad na Irak i Afganistan” google-Alan Sabrosky: The Military knows Israel did 9/11.........................Sabrosky je americki Zidov, nekadasnji direktor za studije \" US Army College\';on jasno tvrdi da su Izrael i izdajnici americke nacije ucinili 9/11..........

VL
OB
-obrisani-
20:51 02.05.2010.

U medjuvremenu, oglasili su se videom pakistanski talibani, Tehrik-e-Taliban. Hbga, prop\'o im posao.

VL
OB
-obrisani-
20:51 02.05.2010.

U medjuvremenu, oglasili su se videom pakistanski talibani, Tehrik-e-Taliban. Hbga, propalo.

VL
OB
-obrisani-
20:52 02.05.2010.

Pardon, dupli post.

VL
OB
-obrisani-
21:07 02.05.2010.

02.05.2010. u 20:27h venlo@ je napisao/la: \"Kakav je osjećaj biti rupa na palubi - ne znam,ali osjećam se upravo tako\". ----------------------- Marsi mozda novca nema mujo iz Doboja ali ni Halil iz gorazda ne stoji nimalo bolje financijski

VL
MR
M@rsij@nac
20:57 02.05.2010.

Jos tamo davne 1960 postojao je americki plan za invaziju na Kubu pod tajnim imenom Operation Northwoods. Prema planu Amerikanci bi ubijali svoje ljude po SAD, postavljali bombe, potopili brod sa kubanskim izbjeglicama, hicajkovali zrakoplove i za sve okrivili Castra(ra( pokusali su atentat na njega preko 40 puta).Plan je sadrzavao i potop SAD ratnog broda u bazi Guantanamo Bay sa stotinama americkih zrtava i rusenje americkog civilnog zrakoplova iznad Kube. \"Kubanski\" vojni zrakoplovi bi napali SAD po noci i\" dokazi\" o sovjetskim bombama bi bili pronadjeni. I na kraju kubanske poruke sa pozivima latinsko- americkoj komunistickoj ilegali sa pozivom na revoluciju, bile bi \"otkrivene\".Sve bi se to izvelo uz pomoc velike medijske kampanje. Sjetimo se samo nevjerovatne propagande o oruzju za masovno unistavanje( smijesno, pa valjda se ZNA tko ga ima) prije napada na Irak. Sada je ista stvar s Iranom I Pakistanom.SAD cak otvoreno govore o upotrebi A-bombi.Amerikanci su isto tako tvrdili da su Vijetnamci napali americki brod u zaljevu Tonkin i potom napali Vijetnam.Rat je trejao 15 godina sa 2.5 milijuna zrtava.( rat je za bandu ,zednu krvi, dobar biznis).DANAS SE ZNA ( opet ti yebeni dokumenti) da nikakvog incidenta nije bilo.Sve je bilo izfabricirano od strane Amerikanaca. Prisjetimo se bajke o 9/11, na spisku putnika niti jedan Arap,americki vojni zrakoplovi prizemljeni,putovnica na plocniku i 1000 drugih”slucajnosti”. Sjetimo se kako se nista u Jugoslaviji nije znalo o Kriznom Putu a u SSSR o ukrajinskom Holodomoru( stvarnom holocaustu) i 9 milijuna zrtava( Iz kojeg razloga taj uzasni zlocin nije od UN priznat kao genocid? . Ocigledno je da su se VELIKE PREVARE i velike ZAVJERE dogadjale u povijesti. Jadna od najvecih je holoca$h.

VL
MM
Mladen Miletić
21:04 02.05.2010.

Pakistanski talibani tvrde da su oni postavili bombu na Times Squareu, ako ne lažu a tko normalan vjeruje teroristima ? Sada odjednom svi ! NIje li red da postave \"bombu\" koja ne ubija da bi ju Ameri našli te da da imaju razloga da dalje ratuju protiv tih terorista i da imaju poodršku cijeloga slobodnoga svjeta ?

VL
MR
M@rsij@nac
21:05 02.05.2010.

Tko su STVARNI teroristi ...(2) ??????????????????????????????????????? Treba li americkom ministru obrane vjerovati ??? News Briefing: Secretary of Defense William S. Cohen\" (americki ministar obrane).....citiram: : Neki znanstvenici u svojim laboratorijima nastoje stvoriti specificnu vrstu mikoroba koji bi unistili odredjenu etnickutnicku skupinu ili rasu. Drugi stvaraju insekte koji bi unistavali specificne usjeve.Neki su ukljuceni u eko-terorizam kojim oni mogu promjeniti klimu,UZROKOVATI POTRESE i vulkane kroz upotrebu elektromagnetskih polja.( HAARP ???)( hmmmmmmmmmm koji to NEKI?) \"Amerika je svijetlo demokracije\" ( da bila bi da nije onih koji njome vladaju).....................Ovakvi svijetom uvode demoNkraciju.....Nedavno je francuski ured za bezbjednost, DSGE (Directorate General for External Security), zatrazio od americke vlade podatke o incidentu koji se dogodio 1951 u francuskom selu Pont-Saint-Esprit .Odjednom je oboljelo oko 500 ljudi .Pet ih je preminulo a dvoje je pocinilo samoubojstvo.Odmas su dospjeli razni spin-doktori sa svojim lazima o trovanju hranom i pljesnivim kruhom ili zivom. Nova knjiga,nedavno tiskana u USA, jasno navodi kako je MASOVNO LUDILO bilo uzrokovano tajnim eksperimentom CIA pod sifrom “operation Span”. To je bio samo dio sireg programa “Project MK/NAOMI” koji je samo potprogram “Project MK/ULTRA” (ultra-top secret). Knjiga “A Terrible Mistake”: The Murder of Frank Olson and the CIA\'s Secret Cold War Experiments, od H.P. Albarelli Jr. Jasno dokumentira da je Pont-St.-Esprit bio zaprasen LSD-om od strane US Army Special Operations Division u Fort Detrick, Maryland. Albarelli navodi kako su znanstvenici ( cit.sotonisticki podrepasi) podvalili lazna objasnjenja za ono sto se dogadjalo, dok je USTVARI Sandoz Pharmaceutical Company dostavljala LSD americkoj vojsci i CIA. Francuske novine iz onog vremena:” Uzasne scene halucinacija se dogadjaju ,pune strave i mracnih sjena..Bolesnici se divlje bacaju posteljama,krice kako im cvijece raste iz tjela,kako im se glava otopila kao olovo.Pokusavaju se ubiti”..... Ahhhhh ti deklasificirani dokumenti....koji jasno dokazuju kako je CIA planirala otrovati i poveci grad ali poslije “ neplanskih” smrti u Francuskoj odustali su. Prisjetite se kako su LSD-jem 1955 zaprasivali kanadski grad Winnipeg.Prisjetite se “Dr.” Camerona u Montrealu koji je pod paskom CIA davao ogromne doze LSD pacijentima. Prisjetite se napada antraksom.Prisjetite se kako su sifilisom zarazili crnacke zatvorenike ( Tuskagee experiment) .Prisjetite se radioaktivnih pilula koje su davali trudnicama,prisjetite se 9/11itd,itd ,itd.......demoNkratska sotonisticka banda

VL
OB
-obrisani-
21:10 02.05.2010.

Marsi evo i najokorijeliji teoreticari zavjera su prestati pisti gluposti o 11/9 i umjesanosti CIA i Mosada jednostavno zato sto sve islamske organizacije priznaju i ponosese tom akcijom pa ti lijepo u jordan i Afganistan i objasni im da too steti sto govore tvojim teorijama zavjera! Osim toga nedvojbeno je da su muslici izvrsili oko 30.000 teroristickih napada u zadnjih 15 godina, pa kako da im se potkrala greska da ih bas u NY Mosad i CIA preduhitre

VL
MR
M@rsij@nac
21:38 02.05.2010.

Sjetimo se kako su USA zapoceli rat protiv Spanjolske 1898. U nedostatku boljeg povoda za rat, dovezli su svoj bojni brod u Guantanamo Bay luku, bez dozvole Spanjolaca i sami ga preko noci potopili eksplozivom. To je danas dokazano postosto je celik bio savijen naprama van. Stotine svojih mornara su umorili. U tom su ratu oteli Spanjolcima Filipine, Karibe i Guam. Slicno su zrtvovali i Pearl Harbour posto su znali u tancine svaki pokret Japanaca. “ sve sto su Japanci planirali bilo je poznato Americi ( USA Army Board, 1944)\" Preko 95 % Amerikanaca bilo je protiv ulaska SAD u WWII, ali je vec poduze postojao plan kako to promjeniti.Embargom prema Japanu i konstantno provociranje moralo je dovesti do situacije da Japan napadne prvi. U Pearl Harbour-u je ostavljeno “staro zeljezo” kao mamac dok su nosaci zrakoplova i drugi vrednjiji brodovi udaljeni. Amerikanci su znali tocan dan napada i svjesno su zrtvovali ljude i brodove ( slicno 9/11, metoda je uvijek ista).Dan poslije napada 95% Amerikanaca je bio za ulazak u rat( sada vise nije bio potreban izgovor kako pomoci smrdljivim komunistima). Amerikanci su u potpunosti desifrirali japansku Ljubicastu Sifru, J-19 diplomatsku sifru, J-25 ( mornaricki kriptografski system), Magic sifru i Ultra sifru.U svom dnevniku dana 25/studenog americki vojni sekretar Stimson biljezi;” Roosevelt tvrdi kako cemo biti napadnuti vec u iduci ponedjeljak”. Roosevelt je nadodao;”postojalo je pitanje kako mozemo manevrirati Japance u poziciju da otvore vatru prvi bez prevelike opasnosti za nas. I pored prilicnog rizika sto dajemo Japancima sansu da napadnu prvi ,znamo da moramo imati punu podporu americkog naroda. U nasem je interesu da budemo sigurni da ce to Japan uciniti tako da nitko nece sumnjati tko je aggressor”.Amerikanci su naravno tvrdili kako je Japan u potpunoj radio tisini iznenada napao Pearl Harbour. Dana je poznato ,na osnovu deklasificiranih dokumenata da su Ameikanci presreli i desifrirali preko 600 poruka japanske flote Jos davne 1913 u svojoj knjizi\" The New Freedom\" americki predsjednik Woodrow Wilson je napisao:\" Odkad sam usao u politiku bilo je mnogo ljudi koji su imali povjerljive razgovore sa mnom. Neki od najznacajnijih ljudi u SAD u podrucju trgovine i industrije su u strahu od necega. Oni znaju da negdje postoji sila ,tako organizirana, tako nevidljiva, tako obavjestena, tako prosirena, kompletna ,koja je posvuda, da je bolje kad oni govore saptom protiv nje\".\"U svijetu DANAS postoji snazna, tajna i opasna organizacija.Ta organizacija je pod pokroviteljstvom i zastitom onih na najvisem stupnju vlasti u svijetu. Clanstvo u njoj je sastavljeno od onih u drzavnim centrima vlasti, industrije,bankarstva,trgovine i sindikata. Svoje ljude imaju u svim podrucjima javnog utjecaja ukljucujuci nauku i sve medije.Ta tajna organizacija je udruga GLOBALNE ARISTOKRACIJE ciji je cilj unaprijditi politicke i druge programe nepoznatih osoba. Organizacija radi tajno i iza zavjese\".(Victor Marchetti,\"The CIA and the Cult of Intelligence\"). Poslije par decenija proucavanja politickih sila , profesor prava Arthur S. Miller, George Washington University, kaze:\" Oni koji su toboze na vlasti dobiju signale i naredbe, ne od biraca, nego od male skupine ljudi. To postoji, iako se to postojanje na sve moguce nacine negira. To je jedna od velikih tajni americkog socijalnog poretka.Druga tajna je postojanje ESTABLISMENTA, vladajuce klase(, o cemu se nesmije raspravljati\".George Bush Stariji, u intervjuu sa Sarah McClendon u Prosincu 1992;\"Sarah, da americki narod zna istinu o porodici Bush i sto smo mi ucinili nasoj naciji, gonili bi nas ulicom i objesili\". \"

VL
JU
junije
09:29 02.05.2010.

squere? nedjeljom lektori ne rade???

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.