Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU
Povratak na članak

Talibani objavili da su ubili američkog vojnika

Oko 20.000 stranih trupa, većinom američkih, nalazi se u Afganistanu u sklopu misije NATO-a pod vodstvom SAD-a za osposobljavanje, pomoć i savjetovanje afganistanskih snaga

Komentari 4

ST
Stipan
08:38 24.12.2019.

Treba sve strane vojnike dovesti doma i neka oni žive po svom fazonu.

VL
TO
Toni66
15:19 24.12.2019.

Oko 20.000 stranih okupatotskih trupa, većinom američkih, nalazi se u Afganistanu 19 godina uskoro u sklopu "misije NATO-a" pod vodstvom SAD-a za osposobljavanje, nesposobnih da postanu Ameri pomoć i savjetovanje odbtanih snaga ali smo od strane vojnih savjetnoka da shvatevate tko je njihov okupator . Obuka je protiv zločestih Afganistanaca. Narvno ujedno je i aktivna pomoč od strane stle naoružanih sa najmiodernijim -oružijem. tehnikom . koji su Ista funkcija je i u Iraku protiv i Iračana ili iranskog naroda. Naravno ista situacija je opet nepozvani naoružani u Sirj su za naoružavanje financiranje podršku Kurdima - nedavno apsolutno priznatim terositima sada plačenicima -saveznicima NATO snaga koji su maskrirali Iračane, pokušali ubiti Erdoigana i familju mu .. u tzv. "državnom udaru" ! I koji su zauzeli veliki dio StranogTeritorija skupa sa doprmljenim islamistima teroristima u Siriji usput čuvaju Sitisku naftu od Assada . Kod Turčina držer izbjeglice milione njih nedaju da se vrate u svoju domovinu Siriju . Svjesno da bi to bila katastrofa za Ameriku . Vračeni mladi koji vide smo pustoš kameno doba nemaš slobode odoše svi u dragovoljce da oslobode svoju državu jer bi bili sada spremni i opremljeni od strane Rusije . A to nebi Izral dozvolio i zato kod Turčina skoro 5 miliona u logorima Sirijaca i drugih su bezopasni dok su tamo . A kao to riješiti neznaju ni nakon milion ubitih "terorista" od strane USA NATO-a i Kurda ..

VL
NI
nikola13782
08:52 24.12.2019.

Nuk ol dis sanaba bičes

VL
SB
sinisa.budimir.18
08:29 24.12.2019.

Nikad kraja !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.