Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na kolodvoru

Završena talačka kriza u Kölnu, napadač uhićen

Talačka kriza u Kölnu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
15.10.2018.
u 15:53

"Osumnjičeni je pod kontrolom", napisala je kölnska policija na Twitteru. "Taokinja je pretrpjela lakše ozljede i zbrinuta je"

Njemačka policija danas je poslijepodne uhitila otmičara na glavnoj kölnskoj željezničkoj stanici i oslobodila taokinju okončavši tako višesatnu talačku krizu. 

"Osumnjičeni je pod kontrolom", napisala je kölnska policija na Twitteru. "Taokinja je pretrpjela lakše ozljede i zbrinuta je".

Naoružani muškarac držao je taokinju u ljekarni na glavnom željezničkom kolodvoru u Kölnu, koji je evakuiran i zatvoren, kazali su iz policije u ponedjeljak

Policijski glasnogovornik Christoph Gilles kazao je kako su policajci stupili u kontakt s naoružanim muškarcem kako bi okončali talačku krizu. Odbio je dati više detalja.

Cijeli željeznički kolodvor je zatvoren, a svi nadolazeći vlakovi preusmjereni, rekli su iz Njemačkih željeznica.

Policija je u objavi na Twitteru demantirala glasine s društvenih mreža koje tvrde da je došlo do pucnjave te pozvala javnost da izbjegava područje oko kelnskog trga Breslauer.

Pogledajte video: Misteriozni ljudi – tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva…

Komentara 13

DU
Deleted user
14:08 15.10.2018.

muslimani.

MA
malisani
14:30 15.10.2018.

Ma kakva talačka kriza, inženjer kojeg je Mutti Merkel pozvala u Europu ima loš dan, a svakako će sutra biti objavljeno kako je od prije imao psihičkih problema i nema nikakve veze s nasiljem. "Život je lijep".

ST
stric7
14:23 15.10.2018.

.... "doktori" specijalisti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije