Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Taksisti opet napali Luku Podruga, prijavio ih policiji

Luka Podrug
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
18.05.2016.
u 12:18

Podrug je na sjednici Gradskog vijeća govorio o milijunskim dugovanjima splistkih taksista prema gradu i državi

Luka Podrug, splitski viječnik HČSP-a policiji je prijavio napad dvojice taksista koji su ga nakon završetka sinoćnje sjednice Gradskog vijeća presreli, napali i pokušali se s njim fizički obračunati. Naime, na dnevnom redu bila je rasprava o izdavanju novih dozvola za taksi prijevoz, a Podrug je u svom izlaganju istanuo kako se dozvole daju i onima koji imaju milijunska dugovanja prema gradu i državi. Taksisiti su za vrijeme trajanje sjednice došli pred zgradu Gradske uprave i negodujući trubili.

Podrug je ztražio od vijećnika da stanu u njegovu obranu ističući kako više medijskog prostora dobija skidanje šešira Anti Tomiću nego fizički nasrtaj na njega.

– Kasno sinoć doživio sam nevjerojatne uvrede, prijetnje i pokušaj fizičkog napada kojega je spriječio predsjednik Udruge taksista Lovre Čatipović. Dvojica od tih razjarenih teksista su mi se unosili u lice, prijetili i željeli me tući. Kao gradski vijećnik zbog svog stajališta i traženja da se poštuje zakon izložen sam napadima što je stravično pa očekujem zaštitu Gradskog vijeća i gradonačelnika – rekao je Podrug na nastavku sjednice. Napad su osudili gradonačelnik Ivo Baldasar, i predsjednik Gradskog vijeća Boris Ćurković.

Luku Podruga taksisti su napali i 2012. godine kada ga je jeadn od njih udraio nogom u stražnjicu.

>> Podrug se rugao udruzi Naš Hajduk: Od Grada ne tražimo ništa, osim novca!

Komentara 1

Avatar mali322
mali322
12:55 18.05.2016.

Hahaha...a šta i ti ne nosiš šešir sm*ade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije