Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Tajni Todorićev tim za obranu

naslovnica
01.10.2017.
u 00:00

Nakon što je blog pokrenut, doznalo se i da ga je tehnički osposobio sin Ratka Mačeka

Nakon što smo nedavno doznali tko su odvjetnici Ivice Todorića, od pokretanja njegova bloga pitamo se tko stoji iza dobro osmišljenih i proračunatih napada na Vladu, izvanrednu upravu, dobavljače...

U lipnju je američki tim stručnjaka, navodno komunikacijskih, posjetio Todorića u Kulmerovim dvorima. Do Todorića ih je doveo Aljoša Roksandić, koji se i spominje u kuloarima kao jedan od PR stratega Ivice Todorića. Ali nagađa se i da je Todorić pravni aspekt, uz Čedu Prodanovića i Jadranku Sloković, pojačao odvjetničkom tvrtkom Wolf Theiss, inače poznatiju iz arbitražnog spora MOL-a i Ine.

Nakon što je blog pokrenut, doznalo se i da ga je tehnički osposobio sin Ratka Mačeka, a počelo se nagađati da je i sam Maček, bivši glasnogovornik Ive Sanadera, dio nove Todorićeve ekipe.

>>Cijelu priču pročitajte u nedjeljnom tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme: 

>>Ministar Pavić: Mladima koji žele van kažem da probaju i vrate se u Hrvatsku

>>Mirela Holy: Moj dječji roman Kraljevstvo onkraja hrvatski je Harry Potter

>>Počast Imoćana: Gradimo spomenik Mercedesu, on je simbol našeg grada

>>Specijal Večernjeg: Najbolji hrvatski sirevi i 10 recepata za jela

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
01:08 01.10.2017.

Samo se sjetite kad su hapsili one jadne babe šta prodaju sireve po moru i ličkoj magistrali a sve po naređenju gazda toze, ili možda griješim, možda stvarno nije on naredio, pa se opet malo sjetite kad je iseljavao tržnice samo da bi radio njegov konzum, ili možda opet griješim možda stvarno nije on naredio, pa se onda malo opet prisjetite koja ekipa je radila kod njega, dajte molim vas pa o kome mi raspravljamo, raspravljamo o tome kako izgleda država koju vode djeca skojevaca, evo ovako i sami vidite kako izgleda i na što liči.

GO
goronja
23:29 30.09.2017.

koja banda

DU
Deleted user
01:01 01.10.2017.

koja ekipa balkanskih seljacina..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije