Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skriveni put
Povratak na članak

Tajni prolaz do Visoke i dizalo pod zemljom građeni za Tita

Izvor u Vladi tvrdi da je predsjednici zajamčena najviša sigurnost, njezin glasnogovornik kaže da ona u tajni prolaz i lift nema uvid

Komentari 132

DU
Deleted user
10:59 05.02.2015.

Vlada ocito nema drugog posla pa sve svoje intelektualne kapacitete, ako se uopce to tako moze nazvati, usmjerila je na pitanje rezidencije buduce predsjednice. Nakon sto je Mesic izabran za predsjednika jasno je da svaki vagabund moze biti predsjednik, nakon sto je Gareljic izabran za ministra jasno je da to mogu biti i najnesposobniji, a nakon sto je Milanovic izabran za premijera jasno je da i psihopata to moze postati.

VL
ZD
zdepar
10:52 05.02.2015.

bravo neimenovani dužnosnik, sada je tajni prolaz jedino za predsjednicu tajna, dovoljan razlog da predsjednica više ne želi taj objekt, jer nije siguran

VL
KL
Klarahrv
11:10 05.02.2015.

Toma da li je visoki izvor blijedolik ili bradavicast?

VL
CR
crocro
11:14 05.02.2015.

Umjesto da sve svoje intelektalne uratke usmjeravaju u kritiku lošeg rada predsjednice Kolinde, oni to naravno ne mogu jer Kolinda uopće nije predsjednica RH, ali oni je odmah nakon izbora žele smijeniti s mjesta predsjednice jer navodno ne izvršava obveze iz predizborne kampanje. Upravo je kritiziraju oni koji misle da je mjesto boravka predsjednice ključna točka za gospodarski uzlet Hrvatske i njezinih građana. Zašto sve snage usmjeravaju na mjesto njezina boravka kada to nema apsolutno nikakve veze sa zdravim razumum. Bolje bi im bilo da sve snage usmjere na odgovore na pitanja koja će im Kolinda postaviti kada bude predsjednica RH. Tu se trebaju bazirati jer će im Kolinda postaviti puno važnih pitanja za gospodarski napredak, a mogli bi biti zatečeni bez odgovora. Zato neka se pripremaju na polaganje računa za nerad kao i za odgovore na pitanje kako Hrvatsku misle izvesti iz gospodarske krize a građane iz očaja i beznađa, umjesto da sve vrijeme i zrak troše na mjesto stolovanja buduće predsjenice. Sve se radi sa ciljem obezvređivanja, sramoćenja i omalovažavanja nove predsjednice i skretanja pozornosti sa svakodnevnih problema građana. Sramotno je što su navalili na novoizabranu predsjednicu i što još ne znaju kakve će rezultate polučiti kada postane predsjednica ali pile granu na kojoj sjede, jer bi je najradije odmah promijenili a predsjedniku Josipoviću produžili mandat komesarskim dekretom. Tada bi za njih zavlado mir i spokoj. Kojeg neće imati sve do parlamentarnih izbora i to je za njih noćna mora.

VL
DO
doktor1
11:21 05.02.2015.

Samo u HRV bivši predsjednika ima ured veći od novoizabranog. Neka Kolinda ide u ured bivšeg predsjednika a Mesić u šator, kad je mogao Gadafi... YUsipović neka traži u Veleposlanstvu Srbije i Pupovca za sponzoriranje jer ionako je radio za njihove interese a protiv HRV.

VL
BI
billynik
11:37 05.02.2015.

Kome to Ivanka Toma može prodati ove floskule o neimenovanom dužnosniku.

VL
LI
lika64
11:07 05.02.2015.

obzirom da se zna tko je visoki izvor već dugo, mislim da je objekat u Visokoj idealno rješenje za njega i ministre, jer uskoro će njima trebati tajni izlaz... Narod će se uskoro dignuti na noge...

VL
PO
portugisac
12:34 05.02.2015.

Kada bi Josipović koristio vilu u Visokoj onda iz sigurnosnih razloga nitko ne bi spominjao lift i tajni prolaz koji sada više nije tajan. Znači sve te godine čuvala se tajna tajnoga prolaza i sada kada bi se tu trebala preseliti Hrvatska predsjednica državnica, sada više ne treba čuvati tajnu. Znači ipak je bolje da ostane na Pantovčaku jer crveni su se pobrinuli da naruše sigurnost u Visokoj.

VL
MI
mirtebi
11:01 05.02.2015.

Motiv hrvatske preddsjednice je usteda a ne rzbacivanje a sto ona nema pojma o sigurnosnom aspektu zgrade u Visokoj ulici to nije njen problem.

VL
ZA
zagrepcaninb
11:53 05.02.2015.

Da uistinu postoji tajni prolaz baš kao što sada svi vrapci koji to još nisu znali za njega znaju. Pa nam objasnite tko je tu lud, tko blesav a tko objavljuje ono što se ipak (javno) objavljivati ne bi trebalo. To je osnovno pitanje sigurnosti a ne ima li ili nema evakuacijskog prolaza. Jednako, u blizini, iza restorana Dubravka postoji i zapečačeno pozdemno sklonište - hodnik vodi na drugu stranu i izlazi na Tkalčievu, baš točno pokraj zgrade u kojoj je početkom 90-ih bilo smješteno Tuđmanovo osiguranje a danas je tamo centrala za 112 Grada Zagreba.

VL
OX
oxymoron
11:54 05.02.2015.

Dizalo do sad je bilo tajno ali ne u funkciji, a sad vise nije ni tajno.

VL
Avatar possibilis
possibilis
12:47 05.02.2015.

Fala Bogu da ste ga objavili. Sad mozemo mirno spavat jer ce nam predsjednici u eventualnoj jeftinijoj Visokoj bit jos tajniji i zasticeniji. Sa fotografijama "tajnog" izlaza i gps lokacijom ureda objavljenog u milijunskoj nakladi. Da bude sto tajniji. Nadam se da cete snositi nekakve sankcije za ovakvo piskaranje.

VL
LE
lebar
11:10 05.02.2015.

gospodo politicari,prestanite se prepucavati i glupirati sa hrvatskom i ljudima u njoj i pocnite vise raditi,raditi i rijesavati stvarne probleme,a ova vasa prepucavanja rijesite na psihijatriji

VL
AS
antun sklepic
11:20 05.02.2015.

a šta sam ja pisao 24 godine prvo doma pomest,ali to nekog previše boli.

VL
DI
dinamojavolim1
11:11 05.02.2015.

ocito bas i nije tajni:)

VL
IV
Ivanveliki
12:58 05.02.2015.

sta rekoste - tajni prolaz, a sad preko novina znamo i da vodi na Tuškanac. Kakvi biseri!

VL
MI
mickeyzg
13:50 05.02.2015.

Ček' malo... Ak je tajni prolaz, kak onda svi (sada uključujući i nas) znaju za njega? Čak i gdje izlazi? U ovo slučaju od tajnosti nema niti "t"...

VL
Avatar jocker-3
jocker-3
11:39 05.02.2015.

Kakav tajni prolaz?Sad nakon ovih vijesti u večernjem za taj prolaz zna cijeli svijet,svaki dobar lopov ili atentator će naći puta do štićene osobe,jer sad zna da postoji i tajni prolaz koji to više nije...

VL
DU
Deleted user
13:11 05.02.2015.

Zgrada je bila sigurna za Tita, ali mi smo važniji, nama je sigurnost upitna!

VL
SS
simpatican.simpa
12:20 05.02.2015.

Zasto tajni izvor vlade ne napise kako Milanovic izlazi tajno iz svoga stana i dode tajno u Rijeku da pogleda svoju bebu i ljubavnicu, da li je to neki tunel iskopan za vrijeme Tita ili neki lift iz autro-ugarske. Mislimim da ima posla da se neke osobe i cijela ekipa strpa u buksu..jer to sto rade je sramota. Milanovic misli da je faca ako se tako podmuklo smije, umjesto da radi puno vaznije stvari, ali to ocito ne zna. Zasto nije Milanovic ispunio zelju Kolinde da vlada podnese ostavku, to mu nitko ne bi zamjerio, pogotovo ne oni u SDP-u.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.