Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriveno
Povratak na članak

Tajna snimka Sanadera i slovenskog premijera: Ne radi pizdarije

Arhiv tajne službe SOVA otkrio je pet snimki Sanaderovih telefonskih razgovora s Ropom i Janšom, snimljenih na 5 CD-ova

Komentari 11

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
14:14 14.06.2017.

Možda ću dobiti opomenu, ali bih zamolio autora članka da prostu riječ na P ipak cenzuriraju zbog toga što ovaj portal, naravno, čitaju i mlađe populacije. Nemojte se ljutiti na ovoj dobronamjernoj kritici. Unaprijed hvala!

VL
PE
peugeot
14:01 14.06.2017.

Sta je to toliko lose uradila Hrvatska, pa da za vjecite susjede ima "balkance sa sjevera" - Slovence ?

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:54 14.06.2017.

ukratko, sanader je štitio hrvatske interese, i na ostavku je bio prisiljen zbog silnih pritisaka izvana. eto, sad smo riješili misterij one konferencije. a napad sudstva na njega je drugi čin ove sad već očite lakrdije. tako glasi zaključak nakon ovih snimaka.

VL
DU
Deleted user
14:49 14.06.2017.

slovenci su ipak najjadniji i primitivci od svih bivsih YU

VL
MX
Mister X
18:55 14.06.2017.

Gdje je snimak kako su se dogovarali ??? Da nije isto bajka kao onih 10 milijuna eura; 5 milijuna mita kod krunskog svjedoka koji obeća sudu malo sutra dati taj novac, jer nije njegov ... Kako znamo 7 godina ia i ništa od toga a kazna 10 godina zatvora za Dr. Sanadera ... Jer svi lopine su priznali da su krali krali krali i gle sve potajno bez mobilnog snimka bez dokaza dali dali; dali zaista dali ? Sve Dr.Ivi Sanaderu koji eto sniman od Slovenaca pravi "pozdarije"" ... Znali su čuli da neće pristati na arbitražu ... - potom je postao pasivni lopov bez dokaza ali sa uskočkim jakim svjedocima !!!!

VL
PO
pozornik66
14:44 14.06.2017.

SOVA=SOA=UDBA. Strane Tajne službe prisluškujy našeg premijera, di je bila našs kontraobavještajna služba ili je znala i suradjivala sa njima

VL
MA
Markos
23:02 14.06.2017.

Ja zivim u sloveniji pa can mogu samo reci da nema vecih pokvarenjaka i balkanaca od slovenaca. Zaj.. bi te janez za 5 eura ako treba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.