Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSEBNA DOZVOLA

Tajlandski kralj u samoizolaciji u luksuznom hotelu s haremom od 20 žena

Thai officials pay respect next to a picture of Thailand's King Maha Vajiralongkorn outside the Grand Palace in Bangkok
Foto: ATHIT PERAWONGMETHA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
01.04.2020.
u 12:36

Vijest o kraljevoj samoizolaciji u luksuznom njemačkom hotelu razbjesnila je brojne Tajlanđane

Tajlandski kralj Maha Vajiralongkorn, poznat i kao Rama X, iznajmio je cijeli hotel u gradu Garmisch-Partenkirchen u kojem je u samoizolaciji sa svojom cjelokupnom pratnjom za što je dobio posebnu dozvolu lokalnih vlasti. 

Kako piše Bild, njegova pratnja se sastoji od 20 konkubina i nebrojnih sluga, međutim nije poznato nalaze li se u pratnji i četiri službene supruge 67-godišnjeg kralja. 

Hoteli u Bavarskoj morali su se zatvoriti zbog pandemije koronavirusa, no glasnogovornik lokalnog okruga kazao je da je Grand Hotel Sonnenbichl iznimka jer su 'gosti jedinstvena, homogena skupina koja nema fluktuacije s drugim ljudima'. 

Međutim, čak 119 članova pratnje su navodne poslane na Tajland pod sumnjom da su se zarazili koronavirusom. Vijest o kraljevoj samoizolaciji u luksuznom njemačkom hotelu razbjesnila je brojne Tajlanđane koji su prekršili strogi zakon i kritizirali njegovo ponašanje na društvenim mrežama. 

Naime, prema zakonu bilo tko tko kritizira ili vrijeđa kralja mogao bi dobiti do 15 godina zatvora. Zabilježeno je kako se na Twitteru pojavio hashtag 'Zašto trebamo kralja' na tajlandskom čak 1,2 milijuna puta u roku od 24sata nakon što se saznalo da je kralj u Njemačkoj, piše Independent. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
22:34 01.04.2020.

Hm, “u Haremu sa 20 žena” njemu neće biti dosadno.

Avatar willi66
willi66
12:58 01.04.2020.

ukinuti apanazu pa neka se ku....ce o svom trosku...paraziti

TA
talibanomanija
12:44 01.04.2020.

Tip sazrio za cvarke. Nije nesto masan, al oprostit ce mo mu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije