Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKOM i bivša SFRJ
Povratak na članak

Taje podatke o ubijenima jer političari žive od toga da se ne utvrde činjenice

N. Kandić: Za 3000-4000 žrtava teško će se utvrditi lokacija, dokazi su uništeni, a za 7000-8000 žrtava države imaju podatke, ali ih taje

Komentari 15

MI
misho32
04:19 24.03.2017.

kakav legimitet ima taj Puhovski i ta Vesna Teršelić da predstavljju Hrvatsku u toj komisiji kad su dakazani falsifikatori koji su multiplicirali zločine Hrvata i glavna im je zadača okriviti za zločine jednako sve strane , iako su Srbi počinilii preko 90 % svih zločina u ovm ratu.

VL
BE
BEASY
07:18 24.03.2017.

Do kada ćemo trpjeti razne fukare poput Teršelićke,Pusića i Puhovskog......................?

VL
Avatar lvan12
lvan12
07:40 24.03.2017.

Treba zabraniti financiranje svih NGO koji se bave politiziranjem a financiraju se izvana...

VL
SA
sanikol
09:16 24.03.2017.

Osvjedoćeni lažov čije izvješće o broju stradalih u Oluje je Haški sud odbacio kao nevjerodostojne još uvijek, naravno uz Teršeličku, drži nam predavanje o broju nestalih.

VL
DU
Deleted user
08:16 24.03.2017.

policija i dorh trebaju zabraniti rad proteroristickoj antihrvatskoj placenickoj organizaciji documenti.hvala

VL
MA
Marcano
09:10 24.03.2017.

Koja smo mi država kad plaćamo (a Soros im i onako pretrpaje džepove) i to obilato ovakve falsifikatore i manipulatore?? O tempora o mores!

VL
ST
stomugromova
08:25 24.03.2017.

Sorošijada pod lažnom krinkom.Zanima ih najviše stvaranje neke nove Tugoslavije.gdje bi mi opet bili u društvu sa Srbijom.

VL
ST
stefj
09:16 24.03.2017.

Mi još nismo riješili 1. svjetski rat i žrtve poslije njega kada je Srbija dobila ova područja kao ratni plijen, niti 2. sa pokoljem poslije, tako da će ovi zadnji ratovi doći na red za nekih 100 godina... I ne samo to, imamo skoro 50 godina iskrivljenog predstavljanja i izmišljanja povijesti, što uvijek prati totalitarne režime. Kada pogledate dio povjesničara, naročito "politički podobnih" i medijski eksponiranih, oni su rezultat te iskrivljene ideologije i zapravo sad služe u njezinu obranu... Uvijek je pisanje povijesti izloženo pritisku politike, no nevjerojatno je koliki je utjecaj bivše države i njenih struktura još dan danas. Uglavnom u politici i u medijima, a oni formiraju službene dokumente. Priče u narodu nisu službena povijest i tokom godina se polako gube... A ovakve organizacije rijetko kad služe otkrivanju istine, pa ne dobivaju novce za to, nego dobiju novce da otkriju samo jednu istinu, onu koja paše onom tko ih financira...

VL
DE
demokršćanin
09:19 24.03.2017.

Sve sami domoljubi i vjerodostojni branitelji "istine".Ono što pripisuju političarima zapravo se odnosi i na njih ali ih to ne zabrinjava, a mi moramo preko medija moramo stalno prežvakivati njihova mudrovanja.

VL
LI
liskovaca
09:52 24.03.2017.

u sukobima??????????

VL
MI
milanzg123
08:07 24.03.2017.

vidimopet ima dežurnih štićenika jednog propalog sistema koji ne vide dalje od nosa al ću vam svima reći jasno i glasno ..točno veli puhopvski žilava je to i krevava banda koja upravo još i sad sjedi na nekim mjestima u u svim porama društva i jedino na ovim krajevima bivše juge i hrvatske upravo politićari nedaju da iziđe istina o njima ili ti o njihovim oćevima a po cjeloim cjelom svijetu pa ćak i samoj rusiji se otvoreno pšriznaje i govori o zločinu zvanom komunizam koji poćiniše u ime nećeg tobož zvanog briga za narod a ustvari briga je bila za partiju i njene miljenike koji su uživali blagodati od naroda .jednom rječju dosijei su trebali bit otvoreni i sama vlast je trebala dat povjesnićarima da nađu i vele dotićnim preživjelima sudbinu o njihovim najmilijima ali to niko ne veli niti će reć istinu jer ubijalo se i na najmanju sumnju da sai protiv vlastiili ti ondašnje partije i zato molim ljepo spustite se žviždaći na zemlju jer pravo je svakog čovjeka da sazna istinu o svom najmilijem ili da ne duljim previše da vam velim rječi jedne velike zvjerke kad je bilo potegnuto pitanje ----reće nisam ubijao ja ali znam ko je ubijao i nikom ništa pređe se samo preko tog šutke .znaći štitiš zloćince i ubojice svog sistema al al zato non stop vračaš iste pjesmice o fašizmu i drugima o čemu već i vrapci na grani znadu sve al o komunističkim niko ne znade ništa

VL
Avatar MK
MK
10:50 24.03.2017.

...kada lijevi o lijevima i desnima - onda on živi od toga!

VL
TV
tv5378
13:43 24.03.2017.

Zlocinacka organizacija pod pokroviteljstvom Sorosa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.