Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
arbitraža
Povratak na članak

Tajani: Granični prijepor Slovenije i Hrvatske je njihovo unutarnje pitanje, ali je važno naći dobro rješenje

Iako se radi o bilateralnom pitanju, bilo bi dobro da se u sporu dođe do dobrog rješenja jer je za EU važna stabilnost u regiji, ocjena je Tajanija

Komentari 6

ST
stomugromova
11:06 04.03.2017.

Slovenci su lobirali kod Tajanija,očekujući istu potporu kao od Junckera, Međutim, za raziku od nakresanog Junckera,Tajani je trezven tip koji pazi kad govori i što govori.

VL
PE
pep
14:31 04.03.2017.

Slovenci su ucjenom primorali Hrvatsku da udje u arbitrazu o hrvatskom teritoriju ! , a onda su arbitrazu doslovno upropastili nedopustenim zakulisnim igrama. Mislili su (ispravno) kako je lakse podkupiti arbitre kojima se zivo fucka nego da moraju ulaziti u nekakav kompromis sa drzavom koju organski mrze. Skoro su uspjeli ,a koliko je stranim diplomatima stalo do nekakve pravde kad se radi o HR vidi se po izjavama ovih celnika EU koji apsolutno ignoriraju odluku najviseg tijela HR -Sabora o izlasku iz arbitraznog sporazuma. Pljuju u lice kompletnom hrvatskom narodu a da ni trepnu. Ako ikad dodju u radni posjet Hrvatskoj nadam se da ce ih najdalje primiti treci zamjenik nekog pomocnika !

VL
ST
strpljenspasen
13:15 04.03.2017.

Slovencima se cijela vanjska politika bazira na otimacini Hrvatskog Mora .Nikako da vam dode iz straznjice do glave da to nebu islo.Napravite zaokret u pa trazite Italiju da vam vrate more .Juncker i vi ste izgubi kompas ,ucjenama i prevarom do teritorijalnog mora ,izgubljeni se u vremenu i prostoru zlovenci !!!!

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
08:31 04.03.2017.

stranka opasnih namjera kao i 90tih provocira i prolongira sukobe sa susjedima jer je to način da se zadrži fotelja, drži glasače istovremeno u zabavi i strahu kako nitko ne bi se fokusirao na korupciju i lopovluk - a sebe predstavljaju kao spasitelje iako su u stvarnosti ulični meštri poput delboya koji povlače sve konce

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.