Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor nije stigao

T. Nikolić pozvan na proslavu obilježavanja ulaska RH u EU

Tomislav Nikolić portal (1)
Reuters/Pixsell
26.04.2013.
u 13:12

U slučaju da dođe, sigurno će se susresti i s hrvatskim predsjednikom Ivom Josipovićem, no o kakvom bi točno sastanku mogla biti riječ, još se ne razmišlja.

Srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić pozvan je na proslavu obilježavanja ulaska Hrvatske u EU prvog srpnja ove godine, doznaje se iz diplomatskih izvora. Poziv Nikoliću i srbijanskom premijeru Ivici Dačiću poslan je tek nedavno pa se još ne zna hoće li nazočiti proslavi.

Ako dođe, sigurno će se susresti i s hrvatskim predsjednikom Ivom Josipovićem, no o kakvom bi točno sastanku mogla biti riječ, još se ne razmišlja. Hrvatska je na proslavu pozvala predstavnike svih zemalja iz Vijeća Europe te predsjednike i premijere svih susjednih zemalja.

>> Vučić stiže u Zagreb
. Posjet je prethodnica Josipoviću i Nikolića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije