Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERNET Općina Perković na dial-up vezi

T-com ne odgovara na naše dopise!

15.04.2009.
u 16:32

Internetska dial-up veza od 40 kb/s u većem dijelu Hrvatske više se ni ne spominje. Međutim za stanovnike Perkovića, Sitnog Donjeg, Slivna ili Mravnice još je realnost. Premda su nekoliko puta pokušali stupiti u kontakt s T-comom kako bi u svoja sela uveli bržu internetsku liniju, stanovnici Perkovića još čekaju odgovor.

Tražili su adsl
– Prije više od godinu dana kontaktirali smo s upravom T-coma, tražeći adsl vezu. Odgovoreno nam je da skupimo potpise zainteresiranih te da im te podatke faksiramo u Zagreb. Skupili smo 50-ak potpisa i faksirali ih više od deset puta na broj koji su nam dali – kazao nam je Joško Dražić iz Perkovića.

Prema njegovim riječima, unatoč brojnim dopisima s potpisima mogućih interesenata za adsl vezu, još im se nitko nije javio.

Kad je kiša, puca veza
– Da stvar bude gora, 1993. smo dobili telefonsku vezu za koju smo sami kopali kanale za instalacije, a plaćali smo i 1700 njemačkih maraka za priključak. Samim time, postali smo korisnici T-com usluga, a jedino što smo dobili zauzvrat bila je stara analogna telefonska centrala, zbog koje je donedavno za svake malo jače kiše “pucala” telefonska veza.

Budući da područna škola ima 90 đaka, te da se velik broj mladih obitelji vratio iz grada na selo, mislim da bi danas više od 100 domaćinstava bilo zainteresirano za ‘brzu’ vezu – rekao je Dražić, ističući kako ih najviše smeta takav odnos operatera prema korisnicima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije