Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐU PRVIMA POSLAO TELEGRAM
Povratak na članak

Što je Putin poručio Trumpu u brzoj čestitki

– Kako bismo poboljšali odnose, SAD se treba ponašati kao jednaki partner i poštovati ruske interese umjesto da nam uvjetuje – kazao je Putin u listopadu

Komentari 4

DU
Deleted user
11:06 09.11.2016.

Putin se rugao šteti koju su namjeli američkom političko sistemu. Trump-ova pobjeda je Pirova jer već sutra će Hilary kao prava ljevičarka osporiti njegovu pobjedu

VL
DU
Deleted user
14:15 09.11.2016.

Bez obzira što govorio, Donald Trump će morati zastupati američke interese, kao i svi dosadašnji američki predsjednici. A interes je Amerike ovladati onim par preostalih zemalja nad kojima USA još nema kontrolu. Interes je Amerike , tim zemljama "pokloniti demokraciju"" onako kako su poklonili Afganistanu, Iraku, Libiji i kako trenutačno poklanjaju Siriji. Stoga ne vjerujem u znatniju promjenu odnosa prema Rusiji, ukoliko Trump nije došao do zaključka, kako bi daljnje zaoštravanje odnosa sa Rusijim bilo štetno po Ameriku.

VL
SJ
Sve je uzalud
18:16 09.11.2016.

..............davaj Putin davaj.........skončaj nakaradnij kapitaljizm..............

VL
DU
Deleted user
00:03 10.11.2016.

I jedan i drugi neobicno podjecaju na lutku iz kazalista lutaka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.