Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI SVEĆENIK NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI
Povratak na članak

Svjedokinja: Svašta mi je govorila o Danijelu, a javila mi je i da se oženio

Na suđenju za ubojstvo Vesne Hajdarović svjedočila majka optuženog

Komentari 1

TO
tobita
00:05 29.01.2015.

Da je policija djelovala prema zakonu (osobu koja je uvjetno kažnjena a ponovi k. djelo kao sto je to pocinila Vesna H.), trebalo je staviti u zatvor pa sada ne bi bila neduzna osoba. Da li se itko od onih koji pisu o mladom sveceniku zapitao; kako bi se ponasali da vas progoni opsjednuta stara zena i da vam se stalno prijeti da ce vam upropastit zivot (sto je i uspjela) ako ne ostavite crkvu i poziv svecenicima, a znamo komu crkva smeta. Da li bi bilo normalno da se covjek koga jedna poludjela osoba,koja ti moze biti mama po godinama nasrne na tebe i zeli te na silu poljubiti, a da ju ne gurnes od sebe. Mozda je pok. Vesna stvarno isprovocirala nasilje, ali mi to necemo saznati sudeci po pisanju nesposobne novinarke Jutarnjeg koja je tvrdila da ima svjedoka koji je sve promatrao kroz otvor od zatvorenog garaznog malog resetkastog proz. Zasto do sada nitko nije pisao o nalazu OBDUKCIJE. nego se pise u stilu pisanja lose sapunice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.