Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eksplozija usred noći

Svjedokinja o žrtvi napada u Splitu: U kvartu s njim nitko nikada nije imao problema

Eksplozija u Splitu
Foto: Juraj Filipović
1/11
02.07.2021.
u 10:16

Dodala je kako ne zna tko je zvao policiju te da je automobil njezina supruga bio parkiran nekoliko metara od mjesta eksplozije, no samo srećom nije oštećen

U noći s četvrtka na petak nešto prije 1 sat na splitskim Skalicama pokraj automobila marke Mercedes postavljena je eksplozivna naprava. Prilikom eksplozije oštećeno je pet vozila, a jedna osoba zatražila je liječničku pomoć. Riječ je o vlasniku automobila. Ustanovljeno je da nije ozlijeđen.

Na Skalicama smo naletjeli na gospođu koja živi u obližnjoj zgradi te poznaje žrtvu napada, no pred kamere nije htjela stati.

"Mi smo četveročlana obitelj, svi smo se prepali kad se čula eksplozija. Sin koji ima sedam godina počeo je plakati. Čula sam kako su se galebovi odmah uznemirili i počeli glasno kliktati, izletjela sam na balkon, ali ništa nisam vidjela osim malo dima pokraj Mercedesa", kazala nam je uznemirena Splićanka.

Dodala je kako ne zna tko je zvao policiju te da je automobil njezina supruga bio parkiran nekoliko metara od mjesta eksplozije, no samo srećom nije oštećen.

Poznavala je i žrtvu napada M. P. (39). "U kvartu s njim nitko nikad nije imao problema", kazala nam je svjedokinja ne želeći otkriti je li joj poznato da je M. P. bio involviran u splitski kriminalistički milje.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Marko
Marko
11:09 02.07.2021.

Pas nikad ne kaka tamo gdje spava...

MI
Mislav28
11:04 02.07.2021.

Boje ga se pa tako pričaju o njemu, sigurno neki "pošten" čovjek.

OK
okvals54
10:44 02.07.2021.

Sigurno decko dobar k'o kruh,ni mrava nebi zgazio.Mo's mislit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije