Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija istražuje

Eksplozija u Splitu: Naprava se aktivirala kad je muškarac pokrenuo automobil

Bomba postavlena ispod automobila oštetila 6 vozila u Splitu
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/12
02.07.2021.
u 09:41

Kako je navedeno u policijskom priopćenju, eksplozija se dogodila u 0,55 sati, a jedna je osoba zatražila liječničku pomoć

U noći s četvrtka na petak nešto prije 1 sat u Splitu pokraj automobila marke Mercedes postavljena je eksplozivna naprava. Prilikom eksplozije oštećeno je pet vozila, a jedna osoba zatražila je liječničku pomoć. Riječ je o vlasniku automobila. Ustanovljeno je da nije ozlijeđen. Policija na splitskim Skalicama provodi očevid.

"Pod automobil marke Mercedes postavljena je eksplozivna naprava, a eksplozija je u 0:55 oštetila još pet parkiranih vozila, izvijestila je splitska policija. Liječničku pomoć zatražio je muškarac kojega su pregledali liječnici Hitne medicinske pomoći i ustanovili da nije ozlijeđen", izvijestila je policija.

Prema neslužbenim informacijama, žrtva napada je 39-godišnji muškarac koji je otprije poznat policiji, a zatražio je liječničku pomoć zbog šoka. Ustanovljeno je da nije ozlijeđen. Eksplozivna naprava aktivirala se kada je muškarac pokrenuo automobil, a naprava se nalazila nekoliko metara od vozila, javlja reporter Večernjeg lista Juraj Filipović.

Policija je osigurala mjesto događaja i obavlja očevid. O događaju je izviješteno nadležno državno odvjetništvo, a u tijeku je kriminalističko istraživanje.

Ključne riječi

Komentara 44

PL
posten_lopov
07:53 02.07.2021.

Da vidimo sta pise u rijecniku, eksplozija bez zrtava znaci upozorenje pred iskljucenje, iz zivota. Osteceno vise vozila od jednog, jedan je meta ostali kolateralna steta, izvrsilac glumi profesionalca.

NE
Neonacionalist
08:46 02.07.2021.

Je li postoje u ovoj drzavi organi zaduzeni za suzbijanje kriminala i eto adrese , ili su oni staticari koji biljeze kriminalna dogadjanja , ono kao nekada plave kacige koje sa strane promatraju i broje granate . Kriminala ce biti onoliko koliko drzava dopusti da ga bude i ja odgpvorno tvrdim da se kriminal moze efikasno suzbiti ili svesti na majmanju mjeru a postoje i metode potpune eliminacije ali eno kao nisu demokratske i sl.gluposti ali mi imamo situaciju gdje se on drzi pod kontrolom a ne suzbija , s tim da se i suradjuje sa njima od strane onih kpji bi se trebali boriti protiv toga . Mislim mi smo mala drzavica i tocno se zna tko sta radi ali se cesto nista ne poduzima jer se ocigledno ne zeli pa imali smo sjajan primjer na korculi gdje je ruza tomasic pokrenula akciju protiv lokalnog narkodilera dok policija nije radila nista godinama protiv njega , dakle ispada da odvazni gradjani trebaju uzezti pravdu u svoje ruke jer oni kojima je to posao ocigledno ga ne obavljaju ali tak ih poput ruze je vrlo malo .

UU
uhljeb u holdingu
09:10 02.07.2021.

Kako uvijek strada neki Mercedes, Bmw ili Audi a ne Hyundai, Opel ili Fiat ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije