Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUDI POTPUNO UNIŠTEN

Svjedok nesreće u Dubravi: 'Kao potres je bilo. Izašao sam i vidio čovjeka kako leži'

Foto: Matija Habljak/PIXSELL/Hana Ivkovic
1/11
26.04.2021.
u 17:02

Audi kojim je upravljao potpuno uništen, a ozbiljna šteta nanesena je i više automobila koji su bili parkirani uz cestu

Kao potres je bilo. Izašao sam vani i vidio sam čovjeka da leži unutra. Ljudi su ga izvukli. Bio je dobro - tim riječima opisao je trenutak nesreće svjedok koji se u to vrijeme nalazio na svom radnom mjestu u mesnici koja se nalazi odmah uz mjesto nesreće.

Drugi očevidac koji se također našao u blizini nesreće također je potvrdio da vozaču nije ništa bilo.

Audi kojim je upravljao potpuno uništen, a ozbiljna šteta nanesena je i na više automobila koji su bili parkirani uz cestu duž Avenije Dubrava. Neslužbeno se doznaje da je riječ o starijem muškarcu.

Podsjetimo, do nesreće u Dubravi došlo je oko 14:30 kada je vozač Audija izgubio kontrolu nad vozilom. Zagrebački vatrogasci su otkrili da je nakon nesreće došlo do curenja goriva, što su oni sanirali. Pozvali su i hitnu pomoć za prolaznika kojeg je ozlijedio parkirani automobil koji se od siline udarca odbio prema prolazniku.

FOTO/VIDEO Jureći Audi pokosio nekoliko automobila pa se prevrnuo na krov

1/17

Pri ogromnoj brzini udario je u više automobila koji su bili parkirani uz Aveniju Dubrava te se prevrnuo na krov.

Zagrebački vatrogasci kratko su potvrdili da se radu se o prevrnuću automobila na krov te da curi benzin iz njega. Pozvali su hitnu pomoć prolazniku radi pružanje prve pomoći, jer se požalio da ga je udario parkirani auto na koji je naletio drugi automobil.

Ključne riječi

Komentara 57

LE
lepizg
17:36 26.04.2021.

Ovaj Idiot treba dobiti kaznu kao za ubojstvo u pokušaju. Zakonodavstvo je propisalo kaznu od 5 god. Samo se slabo izriče! Naravno magarac ima odvjetnika... žalosna hrvatska stvarnost

DU
Deleted user
17:27 26.04.2021.

Čekam da stručnjak Marušić kaže da su kriva parkirana vozila jer su stare generacije pa se nisu uspjela na vrijeme sama izmaknuti jurečem audiju.

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
17:20 26.04.2021.

Nekultura, brzina, sramota...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije