Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!

Snimljen trenutak nesreće u Dubravi: Jureći se zabio u parkirane automobile

Foto: Screenshot
1/14
26.04.2021.
u 16:00

Na terenu su i vatrogasci.

U ponedjeljak popodne oko 14:30 dogodila se nesreća u Aveniji Dubrava u kojoj je Audi jureći udario u automobile parkirane pokraj trgovačkog centra Dubrava.

Trenutak nesreće snimila je kamera. 

Zagrebačka policija kazala nam je u ovom trenutku nemaju informacija o ozlijeđenima. Na terenu su i vatrogasci. 

- Radi se o prevrnuću automobila na krov i curi benzin iz njega - priopćili su zagrebački vatrogasci. Pozvali su hitnu pomoć prolazniku radi pružanje prve pomoći, jer se požalio da ga je udario parkirani auto na koji je naletio drugi automobil.

Zbog prometne nezgode kod raskrižja Avenije Dubrava i Ljubijske ulice tramvaji linija 4, 7 i 17 trenutno prometuju do okretišta u Dubravi, javljaju na stranicama Zagrebačkog holdinga.

FOTO/VIDEO Krš i lom u Dubravi: Jureći Audi pokosio nekoliko automobila pa se prevrnuo na krov

1/17

 

 

 

Komentara 72

DA
dakbe
16:05 26.04.2021.

Eto, to je jedn od kretena s kojim dijelimo naše živote... Sretno nam bilo!

HE
HellsAgnes
16:10 26.04.2021.

Neizivljena budala koji treba strpati u zatvor par godina. Na zalost krovosudje ce opet po svom postupku da oslobodi krivca sa obrazlozenjem da ga je nesretni prolaznik koji se vidi na snimci distrahirao pa je budaletina opalila u parkirane automobile. Ovo ce biti a la sinkopa.

TM
trade_mark
16:17 26.04.2021.

jel se to horvatinčić vratio s "liječenja" u austriji???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije