Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u blizini aerodroma Lučko

Svjedok potrage za avionom: Vidio sam helikopter, a kada su krenula vatrogasna vozila, zabrinuo sam se

Zagreb: U šumi kraj Kerestinca srušio se manji zrakoplov
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
25.05.2024.
u 18:57

Na mjesto događaja odmah su stigli vatrogasci, HGSS i Hitna pomoć, a jedan svjedok opisao je dramatične trenutke potrage za palim avionom

Danas popodne oko 16:30 sati je pao sportski zrakoplov Cessna 182 na šumskom području u blizini zagrebačkog aerodroma Lučko. Na teren su izašli vatrogasci, HGSS te Hitna pomoć, a avion je lociran oko 17:20 sati. Naime, četvero ljudi je preživjelo pad dok je jedna osoba preminula. Nesreću je prokomentirao i Dražen koji živi nedaleko od aerodroma.

"Išao sam se šišati prije sat vremena, vidio sam neki helikopter koji je kružio, no živimo u blizini Lučkog pa nisam mislio previše o tome. No kad su krenula vatrogasna vozila, već sam se zabrinuo. Užasno" kazao je Dražen koji živi u blizini.

O nesreći su se oglasili iz policije i Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a te su izvijestili kako je područje nesreće kod Stupnika osigurano i da se unesrećenima ukazuje pomoć. Nedugo nakon pronalaska aviona je na mjesto nesreće stigao i premijer Andrej Plenković u pratnji ministra zdravstva Vilija Beroša i ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO Vatrogasci pronašli zrakoplov koji je pao kraj Zagreba: Jedna osoba poginula, četvero preživjelih

Ključne riječi

Komentara 1

TU
TutoBruto
19:39 25.05.2024.

Budući da je došlo pedeset hitnih i još toliko vatrogasaca i na top toga premijer javnost zanima tko je bio u tom avionu. Ipak su to veliki novci poreznih obveznika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije