Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVLJENO SUĐENJE
Povratak na članak

Selo je branilo nas 100, a napadala nas je tenkovska brigada iz Pančeva dragovoljci iz Srbije

Siniša Martić zvani Šilt optužen je da je 30. rujna 1991. kao zapovjednik postrojbe 'Šiltovi', po zapovijedi generala JNA Dušana Koturovića, izvršio napad na civilno stanovništvo Gornjeg i Donjeg Viduševca, protjerao stanovnike te opljačkao imovinu i uništio zaštićene objekate.

Komentari 2

ZI
zip123
19:28 17.07.2019.

Za zlodjels Šiltova se zna vec 20 godina,javno je to Siniša Martić govorio u intervju za njihovu televiziju,taj dio je prikazan i u dokumentarcu Pavla Vranicanja Komšije.Nepoznanica je to sta se cekalo tolike godine a znase da taj isti Sinisa je sad ugostitelj u Novom Sadu.Pravosudjee,budjenje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.