Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje Zlatar Violić
Povratak na članak

Svjedok: Moguće da sam odbio to potpisati, no ne sjećam se

Bivšu HNS-ovu ministricu kulture u Vladi Zorana Milanovića USKOK tereti za zloporabu ovlasti jer je službenim karticama plaćala privatne troškove te je podizala novac koji je trošila u privatne svrhe.

Komentari 5

DU
Deleted user
22:41 07.01.2019.

Baš je jadna ta bivša ministrica. Koliko puta joj se samo znalo "desiti" da nema kapi krvi u alkoholu.

VL
SV
svakogdana
23:12 07.01.2019.

ona je pijandura i lopov ali je njen šef ivan vrdoljak ,koalicijski partner hdz-a moralna vertikala.on nikada ništa nije ukrao.da je zar bi ga plijenković uveo u svoju domoljubnu i kršćansku vladu.

VL
DU
Deleted user
08:50 08.01.2019.

Jesenti milu bigulicu, izvan sebe sam od silnog čuđenja. Naime, kako je ta Zlatar-Violićka kao moderna, napredna, tolerantna, empatična, uključiva i antifašistička ljevičarka uopće mogla doći na sud?! Pa sudovi su za natražne, zatucane, zadrte, ognjištarski ograničene i klerikalno-populističke desničare. To je zbilja u nebo vapijuća nepravda.

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
07:51 08.01.2019.

Kakva stranka takvi članovi i simpatizeri ?

VL
DO
doktorica
08:33 08.01.2019.

svašta,kao da se to i sada ne radi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.