Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
užas na šri lanki

Svjedok eksplozije: 'Krv je bila posvuda. Nitko nije znao što se događa'

Foto: DINUKA LIYANAWATTE/REUTERS/PIXSELL
1/13
21.04.2019.
u 16:14

Napustio sam Šri Lanku prije 30 godina kao izbjeglica i nikada nisam pomislio da to moram ponovno gledati - zaključio je Arasaratnam

U nekoliko crkava i hotela u Colombu, Šri Lanka, odjeknulo je nekoliko eksplozija na sam Uskrs, javljaju lokalni mediji, a potvrdile su vlasti. Neki mediji javljaju da je riječ o osam eksplozija, a CNN javlja da su tri odjeknule u crkvama, a dvije u luksuznim hotelima. 

Jedan od svjedoka eksplozije, Kieran Arasaratnam, profesor na Londonskoj poslovnoj školi Imperial College, boravio je u restoranu hotela Shangri-La.

Za BBC je rekao da je u trenutku nastao kaos te da je trčao s 18. kata hotela do prizemlja.

1/17

- Svi su počeli paničariti, to je bio totalni kaos. Pogledao sam u sobu s desne strane i krv je bila posvuda - rekao je Kieran.

- Svi su počeli trčati i mnogi ljudi jednostavno nisu znali što se događa. Zidovi i pod bili su krvavi - dodao je.

- Užasno je vidjeti djecu u takvom stanju. Napustio sam Šri Lanku prije 30 godina kao izbjeglica i nikada nisam pomislio da to moram ponovno gledati- zaključio je Arasaratnam.

 

Komentara 2

ZE
zekinho
16:28 21.04.2019.

muslimanski vjerski vođe se potrgaše tko ce prije i zešće osuditi masakr... bitno da se za Novoi Zeland valjda i domar pape morao ispricavati i posipati pepelom jer su "krvolocni bijeli krscani" bili za sve krivi...

Avatar Matteo1212
Matteo1212
17:08 21.04.2019.

Upravo tako, di su sada raznorazne mule, ajatolasi i kako sebe kolovođe tzv. ˝vjere mira˝već nazivaju, da se oglase i da daju podršku pogođenim ljudima i njihovoj rodbini; bojim se da taj film nećemo gledati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije