Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubijena jedna osoba

Svjedoci strave u Sisku: Pucao je po ulici, sve je blokirano, u gradu vladala panika

Foto: Danijel Prerad
1/6
01.07.2023.
u 22:47

Kako Večernji list doznaje, osmero pacijenata kolima Hitne pomoći prevezeno je u sisačku bolnicu. No nisu svi ozlijeđenih vatrenim oružjem

"Ulica je blokirana. Ulice su puste. Pucao je po ulici i zapalio dvije kuće ", javljaju nam svjedoci o strašnom događaju večeras u sisačkom naselju Kanak. Muškarac kojeg policija još traži iz kalašnjikova je pucao po naselju. Jedna osoba je preminula. Više je ozlijeđenih.

Kako Večernji list doznaje, osmero pacijenata kolima Hitne pomoći prevezeno je u sisačku bolnicu. No nisu svi ozlijeđeni vatrenim oružjem. 

"Prvo su se pola sata čule sirene hitne i policije. U gradu vlada panika, ne pamtim da se ovako nešto ikada dogodilo u Sisku", ispričala je čitateljica portalu DNEVNIK.hr koji prenosi i drugo svjedočanstvo: "Upravo sam se vratila s odjela OHBP. Tamo je strašno. Bože dragi, ljude ranjene dovozi hitna za hitnom." 

Policija je javila kako je oko 20.10 sati u naselju Capraške Poljane u Sisku, došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja te je ozlijeđeno više osoba, a jedna je osoba smrtno stradala. Traže napadača, a dodaju i kako gore tri stambena objekta.

Situaciju iz minute u minutu pratite OVDJE.

 

Ključne riječi

Komentara 4

AN
AntePortas9
09:15 02.07.2023.

Objavite vise barem inicijale moguceg pocinitelja. Mora da je od državne potpore kupio automatsku pušku za proslave.

TO
ToVuS
07:29 02.07.2023.

Vjerovatno nije Hrvatski branitelj jer to bi već svi mediji naglasili

VJ
vjekoslavkatalina
08:21 02.07.2023.

romska posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije