Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Josipović:
Povratak na članak

'Svjedoci smo zaoštrene retorike, koja diže tenzije i koja ne donosi koristi niti jednoj od zemalja'

– Dobri ili relativno dobri odnosi sa Srbijom su uspostavljeni nakon puno zalaganja i od strateškog su značaja- kazao je predsjednik Naprijed Hrvatska Ivo Josipović

Komentari 10

BU
Bulaba
14:21 25.09.2015.

Josipoviću, ti si melem za naše bolne oči i uši. Moram priznati da si na mene u ovom času djelovao kao apaurin. Nisam ni čitao što si rekao, bilo mi je dovoljno vidjeti tvoju facu i pročitati tvoje ime, odmah sam se smirio. Ne zezam se. I sad me više nije briga za ništa, no za to što ćemo ovu zimu prezimiti s 500 tisuća razjarenih džihadista u Hrvatskoj, ni to što će se iz Hrvatske iseliti još 20% ljudi koje poznajem, ni to što ću u slijedećoj godini vjerojatno ostati bez posla, a onda i na cesti, ništa. Josipoviću, nema te nitko. Legendo.

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
14:33 25.09.2015.

Što si ti dobrog učinio Lijepoj Našoj? Samo si držao da Srba u svojem uredu te do "documente" koji je dokazan neprijatelj Hrvatskog naroda. Pozdrav dobrim ljudima

VL
DU
Deleted user
14:22 25.09.2015.

Kako ono glasi naziv njegove stranke? Naprijed Hrvatska - pravac Beograd...

VL
DD
ddh
14:46 25.09.2015.

Cesto si netko nesto srvara, sto mu se kasnije obije u glavu. Josipovic je stvarao i Milanovica i famu o nekakvim novoiskrslim ustaskim gujama i fasistima u Hrvatskoj. Da sad pocinje dijeliti savjete je skoro degutantno i absolutno neodrzivo. Srbii sa izbjeglicama prema Hrvatskoj ne rade nista drugo, nego su to radili pogotovo za vrijeme regenta Josipovica. I onda su radili i uradili sve, da naprave stetu Hrvatskoj. Podmetali su svugdje, pa cak i kod kanonizacije blazenog Alojzija Stepinca. I sve to nije smetalo niti Milanovicu niti Josipovicu koji su se cijelo vrijeme skoro utrkivali, tko ce od njih tijesnije stati uz Srbe. Izjednacavali su krivnju i za Domovinski rat, pa je Josipovic cak izjednacio i Vukovar sa Pavlinim dvorom ili sl. Milanovicu je bio Tadic blizi nego Tudjman i tako je to i danas. Da nema izbora nebi Milanovic ni okom trepnuo. Ali je "Führer" sebi umislio, da cemu to sad ad-hock izumljeno domoljublje donijeti izborne koristi, pa se bahato i egocentricno upustio u taj " ekonomski rat" sa Srbijom i Srbima. Umjesto tog natezanja, on je morao u onom trenutku, kad su Madjari poceli graditi ogradu, poceti razgovarati i sa Srbima. Ali iz razloga bahatosti i arogancije on ne razgovara s nikim, osim pred ogledalom sa samim sobom. I doveo je Hrvatsku u situaciju, da ce Hrvatska privreda imati velike gubitke i da ce Hrvatska radi krsenja evropskih normi biti stavljena na najdonju stepenicu Evrope. Nesposobnost, neznanje, komunisticka ideologija i bahatost Milanovica nisu nesto, sto bi se moglo gledati pozitivno i sto bi trebalo pravdati ili sto bi se moglo opravdati. Pitanje je i tu, dali jedan predsjednik vlade smije takve odluke bez dozvole Sabora i donositi. Normalno ne. Jer po tome bi psihopat Milanovic onda mogao poceti i oruzani sukob sa Srbima, bez da Sabor o tome ima ista reci. To se onda zove "diktatura Führera" i to u jednoj demokratskoj Hrvatskoj u 21-om stoljecu. I to nisu snovi, nego stvarnost.

VL
TA
tajgan
15:12 25.09.2015.

ivo gdje se izgubilo "crvena"u nazivu tvoje stranke?ovo "tvoje" nije greška.........

VL
Avatar johny21
johny21
14:46 25.09.2015.

Čuj ovog što se javlja? Sad on zna što trebamo, a dok je bio na vlasti šutio je ko zaliven!

VL
AF
afer
14:50 25.09.2015.

Kad će više izbori da maknemo ovakove sa vlasti.

VL
OS
osica
16:23 25.09.2015.

"kaže da smo svijedoci, a mi pojma imali nismo, sve do sada"

VL
ZA
Zagabria68
16:23 25.09.2015.

Ti samo šuti!

VL
TE
TechnoCroat
18:36 25.09.2015.

Jos mi samo ti trebas

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.