Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga u tijeku

Svjedoci nisu uspjeli prepoznati napadača na lezbijski par

gay pride,povorka ponosa (1)
Boris Ščitar/VLM/PIXSELL
27.06.2012.
u 18:03

Policija je, neslužbeno doznajemo, ispitala vozača autobusa i još nekoliko svjedoka

Policija je, neslužbeno doznajemo, u vezi s napadom na lezbijski par koji se dogodio u petak u Zagrebu ispitala vozača autobusa, ali i još nekoliko ljudi koji su bili svjedoci nemilog događaja. Koliko je za sada poznato, ispitani nisu mogli detaljno opisati napadača na dvije djevojke, 28-godišnju državljanku Velike Britanije i 30-godišnju hrvatsku državljanku, a nisu ga mogli ni prepoznati u albumu osoba koji im je policija predočila. Zbog takvih nepreciznih i nepotpunih opisa počinitelja može se pretpostaviti da policija još neko vrijeme neće moći izraditi fotorobot napadača.

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
18:37 27.06.2012.

naravno da nece kad ne postoji....

KR
krilnik2
18:59 27.06.2012.

Pederica iz engleske dosla je nas silovati svojom orijentacijom. Ovo je psiholoski rat protiv neposlusnih katolika, sasvim odgovara Pusicki i Yusipovicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije