Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNA NESREĆA

'Sekunde do katastrofe': Na internetu osvanula snimka snažne eksplozije u BiH

Eksplozija benzinske postaje
Foto: Miroslav Popović
1/10
23.12.2019.
u 21:04

Neslužbeno se doznaje da je poginula osoba bila srbijanski državljanin

Popucali zidovi i prozori, izbijeni štokovi, jednom riječju katastrofa - tako mještani opisuju eksploziju benzinske pumpe u Zvorniku do koje je došlo jutros oko 10:40 zbog curenja velike količine plina, no zasad nema službene potvrde što je uzrokovalo curenje.

- Izašli smo da vidimo što se dogodilo. Jedan je čovjek bio zatrpan u ruševinama, vikao je "upomoć", nitko nije htio prići. Policajac, ja i još jedan čovjek smo prišli i izvukli ga - ispričao je Ilija Jović za Avaz.

- Prolazio sam pored benzinske postaje, vidio sam da curi plin. U trenutku mimoilaženja to je eksplodiralo i više ne znam ništa. Bilo je jako strašno - svjedoči drugi prolaznik Nišić.

VIDEO Pogledajte snimku snažne eksplozije benzinske postaje u Zvorniku

Prema neslužbenim informacijama koje je dobio Avaz, poginuo je jedan srbijanski državljanin, a ozlijeđeno je još 25 osoba.

Komentara 15

ZA
zagabria2
20:44 23.12.2019.

U Zvorniku su Srbi. Ne pomažu ni svojima a kamo li drugima

RI
ribar110
18:54 23.12.2019.

Volio bih vidjeti kako to plin curi.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
21:35 23.12.2019.

Sjeca li se netko onog ruskog filma Cigani lete u nebo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije