Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO
Povratak na članak

Svima su rekli da se dijete rodilo mrtvo, no baka je otkrila istinu

U samo tri mjeseca uspjeli su dobiti rješenje o skrbništvu nad djetetom. Međutim, kako su njezina kćer i suprug dali dozvolu za posvajanje njezine unučice, Marija strahuje da će joj u nekom trenutku uzeti dijete.

Komentari 13

RO
RogaBabaroga
08:24 07.02.2020.

i sad u ovoj likepoj nasoj baka NE moze biti skrbnik?!?! Zasto?!?! Mi smo stupido narod u svakom segmentu! ima limitkomtu zdravu logiku! gdje ce tom djetetu biti bolje nego kod rodjene bake kad ju vec supljaca od matere nece!!!!

VL
LI
liliZG
11:26 07.02.2020.

Hebem ti ja državu u kojoj baka ne može biti skrbnik vlastitoj unuci.... koji idiot je pisao ovaj zakon da mi je znati..... ...i da mogu napisati idiot jer to mislim na politički način, jer tko god po političkoj dužnosti dobio zadatak napisati obiteljski zakon nije ništa drugo nego idiot koji nije mozgom dobro razmislio...

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
08:44 07.02.2020.

Super baka spašava unuku dok se situacija ne razbistri. Na kraju očekujem da će beba imati makar mater uza sebe. Ko zna možda i oca. Život je nepredvidiva priča.

VL
DE
Dex
22:42 07.02.2020.

Sve je ovo zakuhala ona debela Markićka sa svojim bolesnim idejama

VL
PO
pounhartpa
09:12 07.02.2020.

MooXi.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

VL
Avatar Agnimella
Agnimella
00:12 07.02.2020.

Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na -- BredHot.com

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.