Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imaju od 20 do 24 godine

Svim uhićenima zbog napada u Vukovaru određen jednomjesečni istražni zatvor

Vukovar: Privođenje Općinskom državnom odvjetništvu osumnjičenih za napad na maloljetnike
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/23
Autori: Vecernji.hr, Hina
10.01.2024.
u 22:24

Skupina starijih mladića, pripadnika navijačke skupine BBB, napala je u subotu navečer skupinu maloljetnika te je nekolicini nanijela teške tjelesne ozljede

Četvorici uhićenih u sklopu istrage o napadu na maloljetnike u Vukovaru određen je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela, navodi HRT. Ranije je uhićen još i 23-godišnjak kojemu je istražni zatvor određen još u ponedjeljak

Skupina starijih mladića, pripadnika navijačke skupine BBB, napala je u subotu navečer skupinu maloljetnika te je nekolicini nanijela teške tjelesne ozljede. Podsjetimo, policija je 8. siječnja uhitila 23-godišnjaka, a dan kasnije locirala i privela još tri muške osobe. 

"Dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem nad trojicom privedenih muškaraca u dobi od 24, 22 i 20 godina utvrđena je sumnja kako su 6. siječnja u Vukovaru sudjelovali u tučnjavi i pritom nanijeli tjelesne ozljede šestorici maloljetnika", izvijestila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska. 

VIDEO Pogledajte kako privode huligane u Vukovaru: Osumnjičeni za napad na maloljetnike, a sad skrivaju lice

Također, jučer je priveden i 20-godišnjak nad kojim je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena sumnja da je pomagao počiniteljima nakon počinjenja kaznenog djela.

"Sva četvorica su predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske. Protiv dvojice osumnjičenika (24, 22) je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava za kazneno djelo Sudjelovanje u tučnjavi iz članka 122. stavka 1., protiv 20-godišnjaka za kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda iz članka 118. stavka 1. Kaznenog zakona i kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda u pokušaju iz članka 118. stavak 1. u svezi s člankom 34, dok je protiv četvrtog (20) podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo Pomoć počinitelju nakon počinjenja kaznenog djela iz članka 303. stavka 1. Kaznenog zakona", navela je policija.

Komentara 6

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
05:49 11.01.2024.

kada bratija tuce i cak postoje i video, nasa milicija nikog od njihovih ne ulovi. bravo ap lutko !

SE
Serđo23
22:56 10.01.2024.

Deportirati u Grčku !

ŠI
Šiba
22:51 10.01.2024.

Svaka čast za državu samo da još prijeđu na ilegalne migrante koji skoro svaki dan naprave problem u državi udesi na cestama su svakodnevnica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije