Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEREDI NA A1
Povratak na članak

Svim pripadnicima Torcide ukinute mjere opreza. Nitko ih nije kršio

Kako je pojašnjeno sa Županijskog suda u Velikoj Gorici, tužiteljstvo je tražilo produljenje tih mjera, no zahtjev im je odbijen.

Komentari 7

PH
Petarstijena-HR
15:12 15.09.2022.

Hr krivousuđe na djelu,poticajno za drugi put ubijati će i ljude....Sve krivousudnike na ulici treba izbaciti,oni taj posao ne obavljaju kako treba i zašto su masno plaćeni...

VL
MO
modovisisajteMaraschino
14:33 15.09.2022.

....sve do slijedeći put....

VL
Avatar Darlboro2
Darlboro2
18:55 15.09.2022.

Živli!!!! Divno, stvarno je sve med i mlijeko u ovom apsurdistanu... Dakle kad nas deset iscipelarimo nekoga, i taj netko umre, nikom ništa jer eto ne može se dokazati tko ga je točno od nas 10 udario.

VL
DU
Deleted user
15:32 15.09.2022.

Eto ne mogu poslati link na bbb seljake iz Italije.. Cudno? Kad smo arkana imali u Zg, lustili su ga?!? Cudno?

VL
LA
Lavida9
21:41 15.09.2022.

Sve fini decki koji su “slucajno” blokirali autocestu i napadali policiju… Sramota

VL
BS
Berekin ST
17:03 15.09.2022.

Posto su pripadnicima Torcide bila prekrsena ustavna prava kao drzavljanin Republike Hrvatske zelim odgovornost suda i suca koji je donosio skupne presude. Takodjer zelim individualne kazne za pokusaj ubojstva za sve pripadnike policije koji su nasumce pucali u navijace. Jos zelim i da se ispita odakle je sve ovo pocelo te da se ispitaju komunicijska sredstva policijskih zapovjednika koji su upravljali akcijom te da li su mozda izdali zapovjed da se puca u navijace, zelim da se ispita komunikacija sefa dinamovog osiguranja te ista sa brojevima kojima komuniciraju bjegunci u medjugorju. To bi onda bila pravna drzava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.