Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova opasnost
Povratak na članak

Svijet je u opasnosti jer se teroristi mogu dočepati nuklearnog oružja

Domaćin Barack Obama pokušava nagovoriti svijet na oštriju borbu protiv nuklearnog terorizma. Na skupu se okupilo 48 državnika.

Komentari 61

OB
-obrisani-
17:58 12.04.2010.

Izgnanik, tebi se stanje pogorsava i vec je akutno. Komunisticni imbecil...

VL
BS
Beck`s
20:48 12.04.2010.

Cijelu planetu teroriziraju muslimani statak svijeta im prijeti ako odu predalekoda ce im pokazati zube! Sta bi to mi zapadnjaci trebali drhtati pred tvojim junacima ispod uprljanih turbana? ja sam zato da im zube polomimo

VL
OB
-obrisani-
19:49 13.04.2010.

Pozdrav, Sretni Sizif!! Tako je. Taj mali Izrael ce ih razorit i unistit, no pri tome bumo svi najebali. U obrani, ne u napadu. Osim toga oni ciljalju Italiju sto je za pljunut od Hrvatske i zapadnu Evropu. Zasad. Jer ciljaju i dalje.

VL
OB
-obrisani-
11:47 13.04.2010.

Long Live USA! God Bless America!

VL
UK
Ugo Kajvez
23:14 13.04.2010.

13.04.2010. u 19:25h sretni sizif . sizif, rasisto jedan, što bi tebi švedsko zakonodavstvo napravilo da znaju da širiš rasnu i vjersku mržnju? ........

VL
UK
Ugo Kajvez
23:15 13.04.2010.

Gricka, ti isto spadaš u tu kategoriju .......

VL
Avatar DonLon
DonLon
09:18 15.04.2010.

Kiro, opet se samozadovoljavas nakucavanjem pluseva samom sebi i kopiranjem stotinama puta ponovljene ofucane propagande. Pokusaj se malo fokusirati i ponekada napisati nesto inteligentno!

VL
OB
-obrisani-
16:33 12.04.2010.

Kriza je. 330.000 ljudi je nezaposleno. Mi (www.gdi-wealth.ws) Vam nudimo priliku da se izvučete iz dugova i osigurate visoke mjesečne prihode. Drugi zarađuju, zašto ne biste i Vi?!

VL
IZ
izgnanik
16:55 12.04.2010.

kad pod okriljem slobode i demokracije amerika prestane pljačkati i ubijati druge narode i tuđu djecu dok vlastita dj.žive u miru i prosperitetu a dr. djeci se potura rat i bijeda . opasnost od terorizma i nuklearnog oružja bit ćee dok amerika i zap.kapitalizam ne prestanu poturat dr. narodima ratove i bijedu.lsto zlo bi im se moglo dogodit i nj. kućnom pragu

VL
OB
-obrisani-
18:04 12.04.2010.

Timesonline pise, da je nedavno izraelskim premijer Netanyahu tajno i \"privatno\" letijo u Moskvu, gdje je predlozio Medvedjevu listu s imenima ruskih nuklearnih znastvenika, koji kao \"privatnici\" sluze ogromne novce gradeci iransku Bombu. Medvedjev je zamoljen, da Rusija pomogne, koliko je to u njezinoj moci, da se ti znanstvenici vrate iz Irana ...

VL
RI
riousa
20:00 12.04.2010.

A jeste li se zapitali ? Dali teroristi mogu da naprave atomsku bombu u europi i u americi . Ma netreba njima atomska bomba oni su bomba sami osebe.

VL
UK
Ugo Kajvez
20:43 12.04.2010.

Tko terorizira cijelu planetu sa prijetnjama \"Pre-emptive nuclear strike-om\" ....... a tek izrealci gdje su se hvalili da mogu i udariti na europske glavne gradove sa nuklearnim oružjem ...... čija majka prede crnu vunu??

VL
JJ
jjonja
21:37 12.04.2010.

\"Kad bi do takve eksplozije ikad došlo u New Yorku, Londonu ili Johannesburgu, posljedice za gospodarstvo, politiku i sigurnost bile bi nesagledive - rekao je američki predsjednik\". Ova rečenica zorno ocrtava kakav je mentalni sklop vodećeg političara a nažalost i predsjednika zemlje koja provodi najviše terora i od čijeg oružja pogiba najveći broj posve nevinih ljudi.Dakle što? Gospodarstvo,politika,sigurnost, to je bitno ako eksplodira atomska bomba. A ljudi,njihovo zdravlje i zdravlje njihove dijece,ljudski životi pa i sam opstanak nisu niti spomena vrijedni.I u njega polažu nade da će donijeti promijenu.I hoće al na gore.

VL
IZ
izgnanik
21:49 12.04.2010.

već su se dočepali zar ne vidi ova crna ovca ko je terorista br.1 ko ruši demokratski izabrane predsjednike od onih u latinskoj americi pa u aziji preko koreje vijetnama pa na bliskom istoku egipat saudjska arabija liban ko se služi terorističkim metodama ??amerika je terorist i pljačkaš br 1 u svijetu pa zar ne vidite već 60 godina preko papira koji zovu $ uzimaju kamate cijelom svijetu a isti kad mu pogledaš stvarnu vrijednost ne bi vrijedio ni kao WC papir da se nisu dokopali nuklearnog oružja .ono je garant slobode od novog svjetskog poretka za neporobljene narode jer veliki uvijek jedu male sem u slučaju kad im može biti muka od plijena

VL
OB
-obrisani-
14:44 13.04.2010.

Sizife, odgovor na tvoje prvo pitanje je vrlo jednostavan - tko danas drži pod okupacijom Afganistan i Irak: Rusija ili SAD?

VL
Avatar ludi kekec
ludi kekec
23:31 12.04.2010.

Svijet je u opasnosti jer se teroristi mogu dočepati nuklearnog oružja Na da se MOGU dočepati, nego su se već i dočepali - Ameri ga imaju već godinama.

VL
RI
riousa
07:54 13.04.2010.

Nemam ja sta da kazem. Svi ste pukli skroz. Ma svi redom.

VL
IZ
izgnanik
09:43 13.04.2010.

ako je rimsko carstvo demokratsko onda je i amerika.a zato sto amerika ima preko 130 vojnih baza u stranim zemljama .a bazama je svrha očuvanje već stečenih ekonomskih kolonija kao istvaranje novih.za slijepce koji neće da vide demoratija se ne ne stvara na sili već na pravu i pravdi a ova ista tzv demokratija samo zna govor sile i tako se ponaša a ovaj ovde smišlja načine kako održati ovaj konolijalni poredak s tim da u budućnosti niko robovlasniku ne treba odgovoriti istom mjerom kad od slobodnog građanina postane rob vlade SAD i bankara iz njujorka.1000000 milijardi dolara se svake godine ulaže u oružje i smrt zar vam to nije pokazatelj stvarne namjere amerike i ovog lažova

VL
OB
-obrisani-
10:57 13.04.2010.

Nikada mi nece biti jasno odakle u mojoj Hrvatskoj toliko neprijatelja USA? Dok mozete o Rusiji, cak o bivsem Sovjetskom Savezu, brutalnom carstvu, koje je neslavno zavrsilo na smetljistu povijesti, citati komentare koji pateticno slave Rusiju, a USA vise manjee samo djubre. Ko da u Hrvatskoj nema drugih politicnih pogleda do nacistoidnih i komunisticnih. Kao obicno, vrlo malo uravnotezenih komentara o USA, nego vise manje bljuvanje po USA. Ova anti-americka histerija tipicna je posebno za nasu politicnu ljevicu i desnicu. Pateticno je kako ta anti-americka opsjednutost vrlo dobro udruzuje deprimirane ostatke komunista, i neonaciste, usTasoidne nacionaliste i islamo-fasiste. Sve su to zivi fosili iz neslavne i tamne davnine, koji pateticno ujedinjeni pjevaju tu istu pjesmu. Za deprimirane komuniste je anti-amerikanizam automatican, urodjen refleks, dok neonaciti i usTasoidi ne mogu zaboraviti da je bas USA dala po surli Hitleru …

VL
OB
-obrisani-
15:45 13.04.2010.

Sizife, ja samo prilagođavam težinu pitanja tvojoj inteligenciji i stupnju obrazovanja. Međutim, očigledno je da sam te precijenio jer niti na tako jednostavna pitanja nisi u stanju dati suvisli odgovor. A što se tiče usporedbe, problem je u tome što SAD danas radi Iraku i Afganistanu upravo ono što je SSSR nekad radio Istočnoj Europi.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.