Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez katarze: Posljednji pomoćnik vođe Trećeg Reicha umro u 96. godini, izlaze mu memoari:
Povratak na članak

'Sviđao sam se sestri Eve Braun, no nisam se vidio kao Hitlerov šurjak'

Svi smo sanjali o velikom njemačkom carstvu, priznao je Fritz Darges, do kraja oduševljen zločinačkom ideologijom.

Komentari 76

Avatar Rubirosa
Rubirosa
07:48 31.10.2009.

Zelenko,pazi ispadaju ti zidovi iz ormara!!!(H)

VL
OB
-obrisani-
11:18 31.10.2009.

NIje tako zalosno, da neki pisu lazi i svinjarije pout nacisticnog zombija canajisr@M, idiota ima malo posvuda, ali je zalosno, da nitko ne ustane i napise nesto protiv tih smrdljivih nacisticnih zombija ... Gdje su sada nasi vrli komunisti, shq, i drugi? Oni sute, nemaju vremena. Istina jeste ta, da su se oni vec ukrcali na leteci cilim islamo-fasista. Oni jasu na istoj kameli s nagorim islamo-fasistima i naci-djihadlijama.

VL
OB
-obrisani-
14:12 31.10.2009.

Sizife, ako su uvrede, optužbe i podmetanja dio vaše \"židovske kulture\", onda moram konstatirati kako smo mi Hrvati zajedno sa Nijemcima napravili dobar posao, jer time smo se priključili brojnim velikim narodima (Egipćani, Asirci, Babilonci, Rimljani, Španjolci, Francuzi, itd.) koji su pokušali civilizirati divljake poput tebe.

VL
SP
Spomenik
13:56 31.10.2009.

Gospodine Sretni Sizife,vrlo mi je drago da nakon toliko mjeseci konacno pravite razliku izmedju pojmova \"Rusija\" i \"Sovjetski Savez\"...U pravu ste,to su dva sasvim razlicita pojma,kao i na primjer \"Francuska\" i \"EU\" !!! Drugim rijecima,ovo prvo je jedna nacionalno-ponosna zemlja,a ovo drugo jedna politicka unija....Najblizi primjer komparacije ce vam ipak biti \"Hrvatska\" i \"SFRJ\"....!

VL
OB
-obrisani-
14:04 31.10.2009.

Uvazeni g. Kire, ili po naski, uvazeni Cir_Na_Supku_Veliki, nema smisla raspravljati s debilom poput Vas. To je isto kao diskutirati nas planet s predsjednikojm drustva Flat Earth Society. Vi ste, i ostat cete, fanatican islamo-fasist, koji se poskuzuje svakojakih lazii i podmetanja. Da o neznanju i ignoranciji ni ne govorimo!

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
14:05 31.10.2009.

Ratovi se dobiju sa vecom kolicinom unistavanja i ubijanja pravda i dobro ne pobjeduje mada je u to lijepo vjerovati.

VL
HD
hrvatska država
14:05 31.10.2009.

židovski boljševici su za vrijeme \"revolucije\" 1917. i građanskog rata koji je potom uslijedio, pobili oko 10 milijuna Rusa i Ukrajinaca. Taj holokaust nitko ne spominje.

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
14:13 31.10.2009.

31.10.2009. u 14:10h sretni sizif je napisao/la: Hehe, jos jedan naci je nanjusio zidovsku krv, hrvatska drzava ... Mora da je sbin sa takvim imenom Ha ha

VL
OB
-obrisani-
14:13 31.10.2009.

\"hrvatska država\", dobro si primjetio! Baš me zanima hoće li sizif osuditi onog židovskog masovnog zločinca i ubojicu Genricha Yagodu koji je kao čelnik notornog NKVD-a odgovoran za smrt milijuna nedužnih Rusa?

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
14:18 31.10.2009.

Bas sam pogledao zemljopisu kartu za vrijeme kira velikoga i na moje cudo nema izraela.Ha ha

VL
SP
Spomenik
15:38 31.10.2009.

;););)...Vratimo se na temu ovog clanka....Za sve one koji su kupili automobil po \"skupoj\" cijeni, a kvaliteta nikakva uz to da sva jamstva na kupljen prozvod mogu priloziti \"upravi vodovoda\"...Procitajte kraj clanka o gospodinu Dargesu....Drugim rijecima,autodileri su propali nacisti..;);););)

VL
SP
Spomenik
15:57 31.10.2009.

Sada tek nakon poslijednjeg komentara mogu docekati \"najezdu\" minusa od onih sto jos ruske vize dobiti ne mogu!....;);););)

VL
OB
-obrisani-
16:48 31.10.2009.

Elie Wiesel: \"Some stories are true that never happened.\"( Neke price ,koje se NIKAD nisu dogodile, su istinite\") Da ,da nego sto samo kreten koji je dobio nobelovu nagradu za mir moze tako nesto reci.Elie,koji nikad u Auschwitzu ( alii ga stoga SS_ovac iz Svedske i njemu slicna banda ,priznaju kao autoritet)nije bio, je ukrao identitet i rad Lazara Wiesela. Ovo je divan primjer kako na ocigled javnosti otvoreno lazu.Pogledaj: YouTube - SPIELBERG LAWSUIT .Irene Weisberg Zisblatt, Caught on ...

VL
DU
Deleted user
17:07 31.10.2009.

Kak se hrvatski veli \"SURJAK\"?

VL
SP
Spomenik
17:13 31.10.2009.

\"Nastavak olimpijske anegdote\"....Kondolica Rajs(tzv. afro-amerikanka) na jedan \"sarmantan\" nacin uspijeva \"nagovoriti\" Dmitra,koji svojim izgledom lici na sve,a ponajvise na cara Nikolu (mucki ubijenog,za vrijeme internog konfilkta) i tako se zaustavlja ono sto je \"teksaski rendzer\" ukakio sa ona tri prsta!....Gruzijski Slobo(Sakasvili),uvidjevsi u kojoj se poziciji nasao,se zatvara u svoje \"otaje\" i odjednom se pojavljuju razno-razne \"pobune\" (najjeftinija je bila ona od oklopne postrojbe u blizini Tbilisija) koje po njegovoj tvrdnji organiziraju rusi....>>>Nastavak slijedi...

VL
SP
Spomenik
17:29 31.10.2009.

...>>>Nastavak o Olimpijadi u Pekingu 2008. stize oko 21 sat,jer sada moram na jedan vazan sastanak......Sve najbolje do slijedeceg slusanja(vidjenja)...Dovidjenja....i.....BOG!

VL
OB
-obrisani-
22:28 31.10.2009.

Kako objasniti 100-tine dogadjaja iz II svijet.rata koji su potpuno nelogicni( napr. zasto Hitler nije napao Svicarsku( zlato i valuta), Spanjolsku( jedini stvarni prijatelj Franko) i Portugal, zasto je Hitler poslao svog vice –Fuhrera Rudolf Hessa 1941 u Skotsku, zastosto je ostavio Giblartar u rukama Engleza cijelo vrijeme rata,dok mu trupe istovremeno ratuju u Africi, zasto nije mogao otkriti da su im sve vojne komunikacije desifrirane od 1942 pa nadalje, zasto je dopustio Britancima povlacenje iz Dunkirka u Veljaci 1940 (10 dana) kad je u potpunosti porazeno 335.000 saveznickih vojnika(Te iste 1940 admiral Wilhelm Canaris ,director nacisticke vojno obavjestajne sluzbe( Abwehr) rekao je rumunjskom ministru inozemnih poslova, princu Michaelu Sturdzi , DA CE ENGLESKA DOBITI RAT.)Hitler je zaustavio svoje tenkovske divizije 10 dana i dozvolio 861 britanskih brodova i camaca da izvuku potpuno porazene Engleze ,Francuze i Belgijance.Vec do tog vremena 50 % britanske avijacije je bilo unisteno. Taj masonski agent sleeper Hitler,potpuno na svoju ruku ( i protiv preporuke svojih generala zaustavio je svoju \"centar \" armiju pred Moskvom.Hitler je isto tako odbio(?!?!?,ha,ha,ha neki veliki humanist taj Hico.cak je i od Mussolinija trazio da ne napadne Grcku) upotrijebiti 12,000 tona bojevih glava punjenih nervnim plinomn Sarin-om i Tabun-om) koje su vec bile pohranjene na istocnom frontu sto bi mu osiguralo pobjedu u vrlo kratkom roku,( SAMO IH JE NJEMACKA IMALA)pogotovo u bitci za Moskvu i Staljingrad, zasto su Japanci napali SAD umjesto SSSR ( Rusi bi tada pali kao od sale, a presjecen bi bio i put transportiranja ogromne vojne pomoci iz Aljaske u SSSR , cijela Europa, Azija i Srednji Istok sa naftom i nevjerovatnim ljudskim potencijalom bila bi u rukama Sila Osovine, bilo bi samo pitanje mjeseci kad bi pala Britanija i potom SAD preko Aljaske i Meksika.Japan nije SSSr-u objavio rat),itd,itd,itd. DA ALI TO NIJE BIO MASONSKI PLAN!!!!!). Sa Hitlerom i Bormannom na celu sudbina njemackog naroda bila je zapecacena. II Svijetski Rat BIO JE ORKESTRIRAN ( kao i zadnji rat u Srboslaviji ili recimo propast komunizma i raspad SSSR-a, raspukao sam se od smijeha gledajuci masonske glumce Gorbaceva i Jelcina). I j**alo se sotonisticko- masonskoj eliti za nevjerovatne patnje naroda i 56 milijuna mrtvih.

VL
OB
-obrisani-
16:57 01.11.2009.

31.10.2009. u 20:44h penicilin - Odlican komentar! Jewels for pigs ...

VL
OB
-obrisani-
23:06 30.10.2009.

....\"Taj zagriženi nacist pridružio se SS-u još 1933. godine, a već 1936. postao je stariji pomoćnik Martina Bormanna, Hitlerova tajnika\"...A gdje je zavrsio Hitler??? Procitajte knjigu \"OPJB,\"(1996,OPJB= Operation James Bond)od Lieut. Commander John Ainsworth-Davis(alias Christopher Creighton). U toj knjizi on opisuje kako je skupina od 150 s specijalaca pod komandom Ian Fleming-a i Davisa izbavila Martina Bormana iz Berlina 1 svibnja 1945 upotrijebivsi camce..Prema toj knjzi Bormann je zivio pod laznim imenom u Engleskoj sve do 1956 kad je otisao u Paragvaj gdje je preminuo 1959. Znaci teski kriminalac odgovoran za tzv.holocaust i drugi covjek Reicha je bio britanski spijun ( o Hitleru kao masonskom dvostrukom agentu,sleeperu sam pisao nekoliko puta).\"OPJB\" sadrzi i pismo Ian-a Fleming-a iz 1963 koje jasno potvrdjuje da je Creighton spasio Bormana.Knjiga isto sadrzi fotografiju pisma od Winston Churchilla iz 1954 u kojem on dopusta Creightonu objavljivanje tog dogadjaja poslije Churchillove smrti,sa izuzetkom onih stvari KOJE SE NIKADA NE MOGU OBJAVITI( \"omitting of course those matters which you know can never be revealed.\" ).Prema Creighton-ovom navodu Borman je sjedio u privatnoj lozi za posjetitelje u Nuremberskom sudu,kad su ga u \"odsustvu\" osudili na smrt.(str.243) ha,ha,ha ,uvijek sam tvrdio kako je stvarnost mnogo cudnija od SF).Od ruke \"nacista\' ,ustvari tajnih britansko-masonskih agenata Hitlera i Bormana( postenjacinu imirotvorca Rudolfa Hessa su na prevaru poslali u Skotsku) stradali su milijuni Nijemaca. Zidovi su protjerani u Izrael a vecina drzavne i privatne imovine zavrsila je u dubokim djepovima Illuminaticiomasona.( a la Rothschild & Co.Sjetite se Heinrich-a Muellera koji je pokradeno blago i umjetnicke slike prevezao u USA gdje je zdusno sluzio onog cionistu Trumann-a )

VL
OB
-obrisani-
20:19 30.10.2009.

Hitler ubijao židove?! Ajme strahote... pa kako je samo mogao ubijati taj divni, otvoreni, kozmopolitski narod kojima su kriminal i lihvarenje nepoznati, koji se ne getoiziraju i prilagođavaju lokalnoj zajednici, koji lako praštaju i uvijek su nasmijani, vedri i miroljubivi, koji su voljeli Isusa Krista, te koje su obožavali svi drevni vladari poput Ramzesa II., Ptolomeja VI., Nabukodonosora II., Šalmanasara V., Heroda, Hadrijana, Lucija Quietusa, Vespazijana, Tita, Heraklija, Muhameda, Ferdinanda II. Aragonskog, Manuela I., Rikarda Lavljeg Srca, Godfrida Bouillonskogi, Filipa II., Luja IX., Karla IV., Edvarda I. Dugonogi, Martina Luthera, Bogdana Hmeljnickog, Aleksandra III. Romanova, Georgiosa Karaiskakisa...

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.