Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šire ovlasti
Povratak na članak

Švicarski glasači podržali novi zakon o prisluškivanju

"To nije sveopće prisluškivanje", rekao je zastupnik i potpredsjednik Kršćansko-demokratske stranke Yannick Buttet za televizijsku mrežu RTS kad su objavljeni rezultati

Komentari 10

BF
bf2
19:24 25.09.2016.

Pametan narod koji drži do svoje sigurnosti. Svaka čast!

VL
JU
juma
21:30 25.09.2016.

Narod koji je toliko ustrašen da se boji vlastite sjene. Nije ni čudo kada ih prije svakog referenduma o povećanju radničkih i socijalnih prava straše najcrnjim scenarijima, dok istodobno za one najbogatije tiho izglasavaju sve više olakšica i povlastica.

VL
RA
radekbrod
22:27 25.09.2016.

neka vrate opljačkani novac koji se stolječima akumulira u njihovim bankama a ti referendumi i onak ništ ne znače odnosno prisluškuju se svi več odavno

VL
MA
macor
19:00 25.09.2016.

Cak su na referendumu odbili 10% povecanje staracke penzije.

VL
LI
lipotan
01:29 26.09.2016.

kako America naredi tako i bude.

VL
DO
Dongfeng
19:51 25.09.2016.

Strava. Prije par desetljeca su snimali filmove u kojima vlada prisluskuje, prati, i kontrolira populaciju, a pozitivci su se borili protiv takve vlade. A danas u nekim zemljama glasaju da ih se stavi u okove, a u drugim zemljama ih hvale radi takvog poteza. Treba ponovo uvesti robovlasnistvo; ocito je to nekima prirodni habitat. Oni koji zele biti u okovima ce biti u okovima a ostali ce biti slobodni, to je posten pristup. Umjesto da svi budu u okovima samo zato jer se to vecini svidja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.