Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Švicarska policija: Thompsonove pjesme slave hrvatske fašiste

Odluku o zabrani ulaska Thompsona u Švicarsku donio je ured savezne policije (Fedpol) koji je odlučio da Thompson ne smije ući u zemlju. Svoju odluku temelje na saznanjima Službe za analizu i prevenciju (DAP) koja je analizirala tekstove Thompsonovih pjesama i zaključila da su huškački te da slave hrvatske fašiste.

Komentari 212

KA
kajinx
13:05 02.10.2009.

Hej \"u 12:54h Mihac je napisao\": Znaš pametno pisati kad hoćeš, ali ovaj put si stvarno ukenjao.

VL
LO
Londoncanin2
13:46 02.10.2009.

Mihac tebi nije mjesto na ovom forumu, ti si previse zdrav i normalan. Svakako ne na ovakvim temama koje ocito okupljaju \"obicne\" ljude, zapravo jako jako jako obicne (ako kuziz sto hocu reci....:))

VL
Avatar Medeni
Medeni
13:46 02.10.2009.

Mihac ti nisi normalan. Pusti sad drugi svjetski, gledajmo domovinski rat. Tko je tu koga napao i na čijoj si ti strani.

VL
FA
Fantomlat
12:03 02.10.2009.

rakun - opančarska živino,ko tebe što pita. Kad si zadnji put posjetio dedin grob u otadžbini.

VL
AL
alijagjas
11:40 02.10.2009.

Ako se u EU procjenjuje hrvatsko misljenje prema broju Tompsonovih obozavatelja, onda je Hrvatska izuzetno nisko rangirana i za ocekivat je mnogo vise odbojnosti prema Hrvatskoj nego sto realno zasluzuje!

VL
DA
Dayton
11:56 02.10.2009.

Eto \"demokracije\" u drzavi Hrvatskoj. Napises da je ovaj gore ideolog onih sto su jucer sramotili Hrvasku u Rumuniji i napises da je ovaj gore obozavatelj ektstremnih \"domoljuba\" iz drugoga svjetskoga rata i ovi te odmah brisu. Interesuje me da li je i administrator clan BBB?

VL
RO
romictea
12:06 02.10.2009.

OSVIJESTI SE HRVATSKI NARODE Uzalud vam trud \"U\"jaci ono sto cijeli normalan svijet negira koda nas se smatra normalnim. Dobro znam kada god sam napisao u svojim komentarima ovdije kako je pokret pod slovom \"U\" najmracnija stranica u Hrvatskoj povijestii napadalo me je po desetke onih koji tvrde suprotno. Jeste svijet kritizira i komunisticka zla kojih je bilo, ali ne toliko i nikada ih nece izjednaciti jer bez komunista nikada nebi pobijedili nacizam i fasizam. Nazalost Tudjman i HDZ su izjednacili i partizane (medju kojima) nisu svi bili komunisti) i domobrane i ustase iz NDH i to je jedna od najvecih zamijerki Tudjmanu u svijetu. No inikativno je da fasizam i \"U\" najvise podrzavaju oni iz ruralnih sredina Dalmatinske Zagore, Hercegovine, ponesto u Slavoniji, jako malo u sredinama koji su prosvijecenije i kultiviranije, dakle fashizam podrzavaju primitivci iz primitivnijih sredina, nije mi namijera vrijedjati, to je tek opservacija na temu. Sto se prije osvijestimo i shvatimo da su lijevo orijentirani pokreti humaniji od konzervativno desnih, iz prostih razloga sto su lijevi manje iskljucivi i tolerantniji. Dakle cijeni svoje postuj tudje, ne diraj u tudje ali nedaj svoje i zivot ce vam biti laksi. pokusajte se prema drugima i razlicitima odnositi sa vise tolerancije i manje agresije i biti ce vam lakse. Nisu svi hrvati ustase, vise ih je lijevo orijentiranih, ali su proustaski orijentirani glasniji i agresivniji te to stalno baca tamne oblake nad Hrvatsku. Dakle odnosi te se prema drugima kako bi zeljeli da se drugi odnose prema vama. Be dijelite ljude na ustase i cetnike, niti katolike, pravoslavne i ostale, prihvatite cinjenicu da u svakoj naciji ima i dobrih i zlocestil pa i zlih, druzite se sa dobrima bez obzira na naciju vijeroispovijesti ili filozofsko oprijedeljenje, i zivot ce vam biti ugodniji.

VL
Avatar andro_livi
andro_livi
12:14 02.10.2009.

Sve biser do bisera nase vlade. Umjesto da se ogradi od ovoga ona staje u zastitu. Bas ce nam to dobro donijet! ccc

VL
A1
Ante_1964
12:22 02.10.2009.

koja civilizacije? ovo nema veze sa civilizacijom ali ima sa ljudskim pravima ali znajući da pravo postoji da bi se kršilo onda ništa čudno,bemti EU mada švicarska nije u EU,nekome zabraniti ulazak zbog pjesama i to onih koje ne vrijeđaju nikoga,tko voli nešto slušati baš me briga,neka sluša

VL
OB
-obrisani-
12:23 02.10.2009.

Politićari trebaju osudit ustaštvo i fašizam ali izgleda da ne smiju jer bi izgubili biraće-I zašto je ovo napad na sve hrvate ,to je kazna za sve fašiste i ustaše da shvate da ta ideologija ne prolazi u Švicarskoj aa hrvati u Švicarskoj su građani te države a ne hrvatske! Kako nema problema Mišo,oliver,giboni ili vana kad pjevaju po toj evropi nego samo perković?

VL
CV
citalac_vl
12:39 02.10.2009.

Cenzura u parlamentarnoj demokraciji, koja se pri tome ima za uzor drugima. Sad vidimo kako to izgleda uzivo. Pa nije cenzura samo stvar komunizma.

VL
MB
mr_brown
12:48 02.10.2009.

tvoj komentar govori više o tebi nego što misliš

VL
MB
mr_brown
12:43 02.10.2009.

a možda si i latentni homosekusalac :-) ,svi vi koji se oblačite u crno veličate ove spodobe tipa luburića, pavelića i slično imate opravdanje za ubijanje osoba drugih nacionalsti ste vjerovatno sotonisti, crna odjeća, mržnja, vječita pjena na ustima ...maa jednom rječju mrak

VL
KA
kajinx
12:57 02.10.2009.

Princ Harry je slavio na zabavi obučen u njemačku uniformu sa kukastim križevima na sebi, pa mu nitko ne zabranjuje ulazak u zemlje po cijelom svijetu.

VL
KA
kajinx
13:13 02.10.2009.

Imam jedan prijedlog. Marko Perkoviću, Hrvatski Viteze: Osnuj političku stranku, pobjediti ćes sa velikom većinom, svi će glasati za tebe. Postavi svoje ministre i potjeraj šljam koji se skupio u političkom vrhu Hrvatske.

VL
MB
mr_brown
12:58 02.10.2009.

naravno da ima i u njemačkoj onih koji ralativiziraju povijest, ali razlika je u tome što su takvi u npr Njemačkoj progonjeni od pravnog sustava a kod nas to nije slučaj.

VL
MB
mr_brown
13:15 02.10.2009.

jovo oni se srame svoje prošlosti u tome je razlika, to Vi i ostali crnokošuljaši nemožete shvatiti

VL
IS
istok
13:15 02.10.2009.

JKM, zaboravio si napisati da nam je i sadašnji Papa Benedikt XVI. tj Joseph Ratzinger, bio u Hitler Jugend (Hitlerovoj omladini) :-)

VL
MB
mr_brown
13:30 02.10.2009.

da da jovo na ljutu travu ljutu ranu itd ... pa recite jasno da želite čistu Hrvatsku! Čega se bojite?

VL
RA
rakun235
12:00 02.10.2009.

luksic daj mi kazi koja drzava za tebe i neke hrcice nije gamad od drzave,ja se pitam ,mozda ste vi jedina gamad u svetu.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 11 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.