Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'sve je smrdilo'

Švicarac poludio jer je platio skupu kartu za koncert, a smjestili su ga iza toi toi wc-a

koncert
Pixabay/Ilustracija
04.07.2023.
u 08:02

U jednom trenutku neki od posjetitelja koncerta morali su biti preseljeni jer je koncert bio rasprodan, a uslijedio je šok kada su vidjeli koja mjesta su dobili

Na koncertu Coldplaya u Zürichu, nekoliko desetaka obožavatelja moralo je sjediti kod mobilnih WC-a iako su za kartu morali izdvojiti pozamašnu svotu. Cijena karte iznosila je 192,50 švicarskih franaka. U jednom trenutku neki od posjetitelja koncerta morali su biti preseljeni jer je koncert bio rasprodan, a uslijedio je šok kada su vidjeli koja mjesta su dobili. Ispred njih su bili mobilni WC-I. Požalili su se da od tuda nisu mogli ništa vidjeti, a smrad je bio nesnosan.

VEZANI ČLANCI:

Ukupno je preseljeno oko 30 posjetitelja. Čitatelj koji se požalio redakciji najpoznatijeg švicarskog lista kazao je da su pitali osoblje mogu li sjesti negdje drugdje, no oni su im odgovorili: “Žao mi je, nije moguće, sve je rasprodano”. "Bilo je vruće i ljudi su svake minute trčali na WC pred nama”, kazao je čitatelj.

On je naime, kako kaže, gledao u dvadesetak mobilnih WC-a. "Stvarno nije lijepa slika, nikako se nismo mogli veseliti. Smrdilo je", javio je razočarani čitatelj. Na kraju su se ipak uspjeli dobro zabaviti, stajali su i pjevali s omiljenim bendom. No, čitatelj sumnja da će im novac biti vraćen, javlja Blick

O svemu su se oglasili i organizatori dodajući da će ovaj slučaj istražiti. 

Video: Prije točno 457 godina umro je Nostradamus: Hoće li se ostvariti njegova proročanstva za 2023.?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije