Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Svibanjske bi komemoracije trebale biti posvećene svim satrtim životima i sudbinama

I ove se godine nastavio zloćudni krug selektivnog samooplakivanja

Komentari 2

Avatar MargaretIA97
MargaretIA97
23:11 24.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅m

VL
TU
tulipani
21:56 24.05.2020.

Ivan Evanđelist Šarić nije počeo svoju karijeru u ww2.on je bio pomoćnik stadleru u vremenu ww1 kada su austrijske pomoćne čete tzv.šuckori terorizirali pravoslavne stanovnike..........ispred sarajevske katedrale su se 1914 okupili ,,nezadovoljnici,, i krenuli u demoliranje pravoslavnih obrta u sarajevu.zloglasni slogan srbe na vbe nastao je u tom periodu i njegov autror je etnički slovenac.austrijski tisak je u to vrijeme prikazivao srbe kao nametnike koji žele uništiti austrijsko carstvo.....austrija je naseljavala katolika iz češke i drugih dijelova carstva u etnički čistim pravoslavnim krajevima i proizvodila sukobe i tenzije .pa i sam pavelić je doselio iz like. pogrome srba u istočnoj hercegovini je vodio togonal(znaš li pofuk koliko etničkih hrvata se preziva togonal).jebote ovi novinari kao da su povijest učili kod akademika sanu-a.......njima sve počinje sa 1941 godinom.daj nam kaži pofuk kako je po tebi moguće da danas u blizini lenjingrada u kome je stradalo milijun civila postoji vojno groblje njemačkim vojnicima kojisu skrivili tolika stradanja i to nikome nije problem.zašto vi ,,antifašisti,, ne odete do njemačke ambasade i zahtjevate da se izmjeste njemačka vojna groblja iz zagreba i splita.ili vi ,,ne znate,, koliko su civila pobili njemački vojnici....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.