Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SREĆA U NESREĆI Vozač BMW-a u šoku je samo nijemo zurio

Svi živi, a procjenjivat će se i šteta na kući

23.02.2009.
u 00:37

ĐAKOVO - Upravljajući BMW-om 530 xd zagrebačkih registracijskih oznaka iz Hebrangove prema Starčevićevoj, jučer u 16.15 sati 43-godišnji Đakovčanin dolaskom do raskrižja produžio je ravno i, srušivši ogradu, uletio u dvorište obiteljske kuće u Starčevićevoj 187.

Vozilo se zaglavilo između kuće i zelene ograde, prešavši prednjim dijelom i u susjedovo dvorište. Šteta na kući tek će se procijeniti. Vozač skupocjenog automobila, koji je također znatno oštećen, odbio je liječničku pomoć. Vidljivih ozljeda na njemu nije bilo, a svoj je iskaz dao u policijskom vozilu. Istragom će se utvrditi kolikom je brzinom vozio i je li bio pijan, kako tvrde očevici. Vlasnica kuće Kata Pajić bila je u šoku.

- Bila sam u kući sa sinom, snahom i unučadi kada se začuo snažan tresak, kao da je bomba pala u kuću. Pomislili smo da je netko udario u sinov parkirani automobil, no kada smo izišli imali smo što vidjeti. Od udarca jedna posuda s cvijećem kroz prozor je uletjela i u sobu. Takav strah nikada nisam pretrpjela. I vozač je bio u šoku; kada je izišao dala sam mu čašu vode. Samo je nijemo zurio - ispričala je uplašena vlasnica kuće.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije