Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glupost na djelu

Svi se smiju ovoj kradljivici: Nadzorna kamera snimila nevjerojatan pokušaj bijega

kradljivci
Foto: Screenshot
1/2
30.06.2018.
u 17:18

Nadzorna kamera snimila je Britanny Burke (29) i Richarda Pariseaua (28) koji su došli u trgovinu i pokušali kupiti sok s ukradenom kreditnom karticom

Nevjerojatan trenutak snimile su nadzorne kamere u trgovini Reddi Mart u kanadskoj Alberti gdje je jedna kradljivica pokušala pobjeći policiji, no nije joj to baš pošlo za rukom.

Štoviše, pala je policiji ravno u ruke i to kroz ventilacijski otvor.

Nadzorna kamera snimila je Britanny Burke (29) i Richarda Pariseaua (28) koji su došli u trgovinu i pokušali kupiti sok s ukradenom kreditnom karticom. Osoblje trgovine odmah je alarmiralo policiju koja je brzo stigla u dućan uhititi dvojac.

No, par je odmah počeo bježati. Kradljivica se uspjela istrgnuti iz ruku policajca te je pobjegla u stražnji dio trgovine gdje je ugledala ventilacijski otvor.

Ušla je u njega i pokušala pronaći izlaz no strop nije izdržao njezinu težinu pa je propala i pala ravno na police. Ustala se kao da se ništa nije dogodilo i nastavila bježati, međutim policija ju je uspjela zaustaviti i uhititi na izlazu iz trgovine.

Mladića terete za 11 kaznenih djela uključujući korištenje ukradene kreditne kartice, opiranje pri uhićenju i vrijeđanje policijskog službenika.

Britanny Burke je pak optužena za nepoštivanje policijske odluke, ometanje policajaca i bježanje.

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su izludile mnoge: Vidite li što se na njima nalazi?

kradljivci
1/18

Komentara 4

BU
bugavuga
18:20 30.06.2018.

Cura je odmah kad je 2 put vidjela pandure legla na pod, zna da bi "popila" metak

SX
sudbina x
18:26 30.06.2018.

Ovi izgledaju ko braco i seka iz pašaluka..

DU
Deleted user
18:01 30.06.2018.

Ova kao da je sestra od Ive Hrvatine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije