Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvan sebe

Svi se smiju meteorologu jer mu se uoči emisije dogodilo ovo

meteorolog
Foto: Kameraone.com
1/2
20.05.2016.
u 08:44

– Mislim da sam umalo ostao bez ručka – komentirao je Hughes.

Meteorolog Bryan Hughes šokirao se pripremajući se za emisiju na jednoj američkoj televiziji. Razgovarao je s kolegama, a kad je na kameri koja prikazuje meteorološke karte ugledao pauka, glasno je vrisnuo.

– Mislim da sam umalo ostao bez ručka – komentirao je Hughes.

Njegova reakcija nasmijala je mnoge nakon što se video pojavio u javnosti, a možete je pogledati u videu.

>>Pas pauk sijao strah sa svojim vlasnikom

>>Pogledajte kako pauk paun pleše na 'YMCA'

Komentara 2

JR
Jean Renault
11:38 20.05.2016.

Nikada mi nije bilo jasno kako ljudi ne shvate sto je fobija. Ja imam samo jednu bojim se stakora i kada ga vidim ne vristim ako je blizu bjezim ko furija ako je malo dalje ja se blokiram, ma nekad se sav zblokiram da ne znam za se. I to uopce nije smijesno. Ne znam ima li goreg stvorenja od tog stakora fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije