Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presmiješno

Pas pauk sijao strah sa svojim vlasnikom

pas pauk
Foto: Screenshot
1/2
06.09.2014.
u 09:57

Pas pauk 'Chica the DogSpider' sijao je strah u Poljskoj. Naime, poljski šaljivdžija Sylwester Wardega, koji je svog preslatkog psa obukao u kostim osmonožnog pauka, a potom zbijao šale sa slučajnim prolaznicima...

Pas pauk 'Chica the DogSpider' sijao je strah u Poljskoj. Naime, poljski šaljivdžija Sylwester Wardega, koji je svog preslatkog psa obukao u kostim osmonožnog pauka, a potom zbijao šale sa slučajnim prolaznicima, piše Daily Mail. Snimao je sve te dobio više od 18 milijuna pregleda na YouTubeu. Neke od situacija prikazuju kako muškarac iznosi smeće iz stana te ga želi odložiti u prostoriju za smeće.

No, kad je otvori, ugleda ogromnog pauka i da se u bijeg. Pas pauk je neugodno iznenadio i djevojke koje su čekale lift. Kad su ga dočekale, u liftu ih je dočekao pauk pa su u šoku potrčale iz zgrade.

>>Vaš pas grize i ne prestaje lajati? Onda je ovo show za vas!

Komentara 4

Avatar lelo3003
lelo3003
14:36 06.09.2014.

hahaha preeeeedobrooo

LU
lukabulic
17:39 06.09.2014.

vrhunski osmišljeno a lopta golman također nasmijao me do suza svaka čast-čestitam i vlasniku ljubimca i još više ljubimcima na odličnoj izdresiranosti-

JM
jazz.moli.5
07:52 07.09.2014.

Koji genijalac! Čovjek stvarno ima maštu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije