Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INVESTCRO
Povratak na članak

'Svi se slažu da nam trebaju investicije i u energetiku, no na terenu to nije lako ostvarivo'

Dodaje da bi pri svim investicijama u energetsku učinkovitost trebalo razmišljati o uključivanju privatnog partnera, a što je već postala i praksa koju će EU u narednom razdoblju postavljati kao imperativ.

Komentari 2

MO
moškov
13:43 12.06.2019.

Jedina investicija koja moze ozivit hrvatsku je investcija u ljude stanovnistvo od danas rođenog do kgk. .a sektorske investicije su pozeljne...a tko ce ih realizirati ako nema stanovnistva hrvata ....i za koga te investicije ako izumiremo i to vrlo brzo....

VL
I1
ing-12345
16:36 12.06.2019.

Obrazac investicija u obnovljive izvore u Hrvatskoj je sljedeći: strani investitor investira u obnovljivi izvor energije npr. vjetroelektrane a potom je HEP obvezan od njega otkupljivati kW električne energije po cijeni 5 puta većoj nego što to plaća na burzii električne energije i uz to HEP je obvezan otkupiti sve što ovaj strani predator "proizvede". Znači svi mi građani Hrvatske plaćamo ovakve investicije od kojih Hrvatska ima samo štetu a uz do sada niti jedan investitor nije ugradio domaću opremu u obnovljive izvore energije

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.