Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapa dolje

Svi se dive potezu ove policajke: Nije te omelo to što su govorili da je prljav

policajka
Foto: Facebook
1/4
18.08.2018.
u 14:51

Celeste je bila na dužnosti u dječjoj bolnici Sor Maria Ludovica u Buenos Airesu kada je čula kako jedno dijete neutješno plače zbog pothranjenosti

Policajka Celeste Ayala iz Beriossa u Argentini oduševila je korisnike društvenih mreža nakon što je fotografiju s posla objavio jedan njezin kolega.

Celeste je bila na dužnosti u dječjoj bolnici Sor Maria Ludovica u Buenos Airesu kada je čula kako jedno dijete neutješno plače zbog pothranjenosti.

Čuvši kako maleni vrišti od gladi, a nitko mu ne dolazi pomoći, odmah joj je proradio majčinski instinkt te je uzela dijete i počela ga dojiti.

U njezinom naručju, maleni se odmah smirio, a fotografiju njezinog velikodušnog čina snimio je kolega Marcos Heredia koji ju je objavio na Facebooku.

– Primijetila sam da je gladan, stavila sam mu ruku u usta, a on je počeo vuči. Uzela sam ga u naručje i počela dojiti – ispričala je lokalnim medijima nesebična policajka.

Njezin kolega dodao je kako je osoblje bolnice govorilo da je dječak 'prljav', no to nije smetalo policajki.

– Želim javnosti pokazati ovu veliku gestu ljubavi koju si pokazala prema ovom malenom djetetu koje nisi poznavala, no to te nije omelo da se ponašaš kao majka. Nije te bilo briga što je prljav, kako ga je nazivalo osoblje bolnice. Dobar posao kolegice – napisao je Marcos Heredia.

Prema lokalnim medijima, dječak je najmlađi sin majke šestero djece koja živi u velikom siromaštvu.

Ključne riječi

Komentara 7

SO
sohnahoakasaa
15:27 18.08.2018.

Da, da, da i da...Samo osvještena žena i majka može ovo napraviti. Zašto? Zato što joj je to prirodno. Ona nije zbunjena i nema dileme da je rođena da bude i kćer i sestra i žena i majka . U U svemu jednako dobra...

DU
Deleted user
19:18 18.08.2018.

Jednostavno normalna žena i majka.

Avatar maxist
maxist
16:27 19.08.2018.

koliki bi sad cendrali da im ona dođe........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije