Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije za svakog vožnja

Ženi pomagao da uparkira automobil, ono što je ona učinila zgrozilo je sve

parkiranje
Foto: Screenshot
31.07.2018.
u 10:28

Da je znao što će se dogoditi, sigurno mu ne bi palo napamet priskočiti joj u pomoć

Nevjerojatna snimka iz Vijetnama kruži internetom, a gdje je jedna žena zamalo ubila muškarca koji joj je pomagao uparkirati automobil.

Video je nastao u gradu Hanoi, a vidi se kako muškarac stoji iz automobila i pokazuje ženi kako ga parkira.

No, ona je u jednom trenutku toliko jako stisnula papučicu gasa da se automobilom zaletjela unatrag te u zid pribila muškarca koji joj je pomagao.

Prolaznici su se odmah zaustavili kako bi mu pomogli, a ona je zbunjeno izašla iz vozila i gledala što je učinila. Nadajmo se da je nakon ovog incidenta odustala od vožnje automobila.

>> Pogledajte i skrivene lokacije na Google kartama

Komentara 19

DH
dalibor.hren
18:21 31.07.2018.

Išla je točno kako joj je pokazivao!

DU
Deleted user
12:20 31.07.2018.

Da je za volanom vozač formule jedan sa 60 godina iskustva vozača autobusa ne stojiš iza automobila. Ustvari je ovaj lik dokaz da nisu samo žene smotane u prometu. Prvu stvar koju su me u životu naučili nakon što sam prohodao je da se NIKADA ne stoji IZA upaljenog auta!

GU
Gumbar136
14:57 31.07.2018.

ti si stvarno Katarina Ludara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije