Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravo ljeto

Svi na Jadran! Za vikend nas čeka obilje sunca i lijepog vremena

plaža
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
14.08.2013.
u 13:25

Nakon sutrašnjeg razvedravanja u cijeloj Hrvatskoj nas očekuje prelijepi vikend s pravim ljetnim vremenom.

Tijekom produženog vikenda koji će mnogima početi već sutra sa blagdanom Velike Gospe očekuje nas lijepo i sunčano, pravo ljetno vrijeme.

Mnogi vikend koji dolazi smatraju zadnjim "pravim ljetnim", jer smo na polovini kolovoza i "špica" je iza nas, no oni koji se nekoliko sljedećih dana odluče provesti na Jadranu sigurno neće požaliti. Meteorolozi očekuju da će se oblačno vrijeme u Hrvatskoj zadržati još samo danas i u nekim dijelovima države sutra ujutro, a nakon toga slijedi sunčano razdoblje.

Sutra maksimalna temperatura 33 stupnja

Za blagdan Velike Gospe meteorolozi DHMZ-a na Jadranu očekuju pretežno sunčano, vrlo toplo i vruće, dok će u unutrašnjosti već prijepodne doći do razvedravanja pa će sredinom dana i poslijepodne u većini mjesta biti pretežno sunčano i malo toplije.

Najniža temperatura zraka sutra će biti od 14 do 19 stupnjeva, na Jadranu između 19 i 24 stupnja, dok će najviša dnevna temperatura biti između 24 i 28, a na Jadranu između 29 i 33 stupnja.

U petak će u Zagrebu biti sunčano s najnižom temperaturom od 16 stupnjeva, a očekuje se da će najviša temperatura biti 27 stupnjeva. U Osijeku će u petak također biti sunčano vrijeme uz najnižu temperaturu od 17, a maksimalna će biti 29 Celzijevih stupnjeva. I na Jadranu će se uz sunčano vrijeme živa u termometrima ponegdje popeti do 31 stupanj.

Prekrasan vikend

U subotu i nedjelju u Zagrebu se očekuje sunčano vrijeme bez oblačka na nebu, a temperature će se kretati od 16 stupnjeva najniža, do dnevnog "maksimalca" od 32 stupnja u nedjelju. I Osijek očekuje slično vrijeme kao u Zagrebu, ali još i malo toplija nedjelja sa najvišom temperaturom od 33 stupnja Celzijevih.

Oni koji se odluče vikend provesti na riječkom području, također će uživati u sunčanom vremenu na temperaturama od 19 do 28 stupnjeva. U Splitu će najviše temperature za vikend biti 31 stupanj, dok će u Dubrovniku biti tri stupnja manje.

Svatko tko je u mogućnosti, ovaj vikend treba iskoristiti za odlazak na kupališta, jer će vrijeme biti savršeno baš za takav oblik zabave.

>>Jadran hit za milijardere, ali
 sve je manje stranih političara i glumaca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije